Foto – Bonappetit.lv

Tefteļi itāļu gaumē 0

Pagatavošana

Maizi izmērcēt pienā un nospiest lieko šķidrumu. Riekstus sasmalcināt. Ķiploka daiviņu un sīpolu smalki sagriezt.

Mitrums un sāls tās neietekmē teju necik: 7 automašīnu modeļi, kuri daudz mazāk cieš no rūsas veidošanās
Kokteilis
8 pazīmes, ka tu esi attiecībās ar neīsto cilvēku
Viedoklis
Krista Draveniece: Ne vīrs, ne Cipule jāzākā par traģisko notikumu Daugavā, patiesībā vainīgs kas pavisam cits 97
Lasīt citas ziņas

Maltai gaļai pievienot maizi, riekstus, garšvielas, ķiplokus, sīpolus, olu un masu kārtīgi izmīcīt.

Ar mitrām rokām izveidot gaļas bumbiņas. Katru bumbiņu apvārtīt miltos un apcept uzkarsētā eļļā. Pieliet baltvīnu, pienu un sautēt, ik pa brīdim tefteļus apgriežot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz uzreiz, pārkaisot ar sarīvētu sieru.
Recepti piedāvā “Prisma” un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.