Foto – Bonappetit.lv

Tefteļi itāļu gaumē 0

Pagatavošana

Maizi izmērcēt pienā un nospiest lieko šķidrumu. Riekstus sasmalcināt. Ķiploka daiviņu un sīpolu smalki sagriezt.

Reklāma
Reklāma
Gliemeži nāvīgi baidās no šī auga – ar to dārzam vajadzētu būt drošam 5
“Šis karš nav par teritoriju – 120 000 labu karavīru tur nav vienkārši tāpat!” Atklājas krievu ofensīvas patiesie mērķi 8
Pensijas nākamgad tiks pārrēķinātas automātiski, bet atkal būs nianses, kam jāseko līdzi 1
Lasīt citas ziņas

Maltai gaļai pievienot maizi, riekstus, garšvielas, ķiplokus, sīpolus, olu un masu kārtīgi izmīcīt.

Ar mitrām rokām izveidot gaļas bumbiņas. Katru bumbiņu apvārtīt miltos un apcept uzkarsētā eļļā. Pieliet baltvīnu, pienu un sautēt, ik pa brīdim tefteļus apgriežot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pasniedz uzreiz, pārkaisot ar sarīvētu sieru.
Recepti piedāvā “Prisma” un

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.