Foto – Aija Geida

Ar malto gaļu pildītas kartupeļu laiviņas 0

Kartupeļus nomazgā, nomizo un pārgriež uz pusēm. Ar tējkaroti izgrebj viduci. Malto gaļu sajauc ar sasmalcinātu ķiploka daiviņu, sakapātu pusi sīpola, sāli un pipariem. Masu pilda kartupeļos un tos liek cepamveidnē ar augstām malām. Traukā līdz pusei ielej ūdeni un cepeškrāsnī +180 °C sutina, līdz gandrīz mīksti.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Trīs zodiaka zīmes, kas decembrī saņems īpaši “brangas” prēmijas
Lietotas automašīnas, kuras nevajadzētu iegādāties: eksperts norāda uz trim neuzticamiem modeļiem
NMPD darbiniece, mamma, draugs un cilvēks ar milzīgu sirdi… Daugavā iebraukušās sievietes ģimenei nepieciešams atbalsts
Lasīt citas ziņas

Tikmēr pagatavo mērci, pannā apcepot skaidiņās sarīvētus burkānus un sakapātu pusi sīpola. Kad dārzeņi mīksti, pieber nedaudz sāls, piparus un tomātu mērci. Samaisa, uzlej kartupeļiem un cep vēl 10 minūtes.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.