Foto: Ilze Pētersone

Veselīgi un gardi! Dārzeņu zupa ar mikrozaļumu cepurīti 5

Katlā apcep sīpolus un burkānus, pielej buljonu – pašu gatavotu vai veikalā pirktu bioloģisko dārzeņu buljona koncentrātu. Pievieno sagrieztu papriku, ķirbi un sakņu seleriju. Labākai garšai dārzeņus var iepriekš apcept cepeškrāsnī. Pieber speciālo “SpiceHouse” zupas garšvielu vai citas garšvielas pēc savas patikas. Kad dārzeņi mīksti, pievieno kausēto sieru un sablendē.

Reklāma
Reklāma
Jau pirmajās sekundēs? Šīs 11 lietas vīrieši pamana sievietēs ātrāk, nekā tu domā
Ārsts nosūtīja mājās ar ausu infekciju – pēc stundas trīs bērnu mamma saļima un nomira. Šo traģēdiju varēja novērst… 77
“Tas vairs nav smieklīgi!” Agnese Zeltiņa trīs mēnešu laikā piedzīvojusi četras zādzības 1
Lasīt citas ziņas

Pasniedz ar sagrieztiem ķiršu tomātiņiem, brinzas vai fetas siera gabaliņiem, pa virsu uzkaisa cepurīti no rukolas, zirņu, brokoļu, redīsu mikrozaļumiem. Zaļumu maisījumu katrs izvēlas pēc savas garšas.

Recepti piedāvā bioloģiskās saimniecības īpašniece Ilze Lipska

CITI ŠOBRĪD LASA
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.