Foto: Gkrphoto/Shutterstock

Pikanta un sātīga gulašzupa – spēcina un uzlādē ar ugunīgu enerģiju 4

Sastāvdaļas
• 500 g cūkas vai liellopa šķiņķa
• 5–6 kartupeļi
• 4 burkāni
• 2 sīpoli
• 1 sarkanā paprika
• 1 sarkanais čili pipars
• 4–6 ķiploka daiviņas,
• 2 ēdamkarotes kviešu miltu
• 2 lauru lapas
• saldās paprikas pulveris, samaltas ķimenes, malti melnie pipari, sāls pēc garšas
• eļļa cepšanai

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Neviens nav tik mierīgs, kā izskatās – horoskops atklāj, kā katra zīme uzvedas, kad aiziet “pa pieskari”
Bijušais CIP vadītājs brīdina: Putina nākamais mērķis būs Baltijas valstis. Viņš nosauc valsti, kura ir īpaši apdraudēta
TV24
“Sacelšanās vai bruņots dumpis vairs nav aiz kalniem…” Leģiona “Brīvā Krievija” runasvīrs Cēzars ekskluzīvā intervijā skaidro, kāpēc Eiropai viņus jāatbalsta 42
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolu nomizo, sasmalcina un pannā sakarsētā eļļā apcep, līdz tas caurspīdīgs. Pievieno mazos gabaliņos sagrieztu gaļu. Visu pārkaisa ar sāli, pipariem un divām ēdamkarotēm miltu. Ik pa brīdim apmaisot, gaļu apcep no visām pusēm skaisti brūnu.

Visu liek katlā, pārlej karstu ūdeni, pieliek lauru lapas un vāra.

CITI ŠOBRĪD LASA

Pannā vēlreiz uzkarsē nedaudz eļļas un cep sasmalcinātus ķiplokus, sasmalcinātu čili, uz sakņu rīves sarīvētus burkānus un strēmelītēs sagrieztu sarkano papriku. Dārzeņus pārkaisa ar garšvielām: saldās paprikas pulveri, samaltām ķimenēm un, ik pa brīdim apmaisot, cep, līdz dārzeņi kļuvuši pusmīksti. Tad tos pievieno zupai.

Pēc stundas, kad gaļa mīksta, zupai pieliek mazos kubiņos sagrieztus kartupeļus un vāra, līdz tie mīksti.

Pirms pasniegšanas galdā pārkaisa smalki sagrieztus zaļos lociņus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.