Tostarp tajā gadā bijušas arī krietni vien sarežģītākas ainas debesīs. 3. aprīļa rītā virs Krasnodaras porcelāna rūpnīcas debesīs izveidojušies trīs taisnstūri, kas vēlāk transformējušies trīs pusapļos, trīs punktos un trīs punktētās līnijās. Bet 9. jūlija naktī kāda Maskavas apgabala ciemata iedzīvotāja debesīs ievēroja dīvainu mākoni, kas pārvērties savdabīgā ekrānā, kurā virzienā no labās puses uz kreiso sāka parādīties dažādi attēli: māja bez jumta ar trim gaišiem logiem, kaut kas līdzīgs galvaskausam, virkne nepazīstamu hieroglifiem līdzīgu zīmju, cilvēka ķermenis ar cilindru galvā, cilvēka acis pēkšņi atvērās, un no tām uz zemi aizzibēja gaismas stari, lai pēc mirkļa, kad stari izgaisa, redzokļi pamatīgi sašaurinātos un pamazām izzustu līdz ar visu ķermeni. Aculiecinieki ziņoja, ka kopumā šis “seanss” ildzis aptuveni astoņas minūtes. 0

Savukārt 20. jūnijā novakarē kāda Ukrainas pilsētas Odesas iedzīvotāja no sava dzīvokļa loga debesīs novēroja pelēkas krāsas mākoni ovālā formā, kas strauji sadalījās divās daļās. Bet jaunradītajā plaisā parādījās krēslā sēdoša sieviete ar kroni galvā un garā zeltītā kleitā. Šis “seanss” ildzis 15 minūtes.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Nosaukti 8 vārdu īpašnieki, kuriem gribot vai negribot sanāk iekulties nepatikšanās 9
TESTS. Atbildi uz 8 jautājumiem un noskaidro, vai latviešu kino klasikā orientējies kā zivs ūdenī!
Kokteilis
12 biežāk sastopamie ģimenes locekļu tipi. Noskaidro, pie kura piederi tu!
Lasīt citas ziņas

Bet vēl spilgtāka aina novērota pašā oktobra sākumā, ko redzējuši autobusa reisa pasažieri ceļā uz Moldovas pilsētu Ribicu. Debesis bija pilnībā skaidras, kad pēkšņi tajās parādījusies oranža sievietes figūra visa redzamā debesjuma lielumā! Likās, viņa brīvi atlaidusies ērtā krēslā. Skaidri bija saskatāmas viņas profila aprises, kuplie izlaistie mati, lielās krūtis. Šo ainu bija iespējams nepārtraukti novērot… pusstundu. Kad tā beidzot izzuda, debesīs palika tikai izplūdis dzeltens plankums.


SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.