Foto – Valdis Semjonovs

– Vai uzskatāt, ka šodien politiķiem trūkst stingrības, mugurkaula, nodrošinot valsts aizsardzību? 13


– Cienu jaunos kolēģus, un NA politiķiem ar mugurkaulu viss kārtībā. Runāšanas ziņā – jā, reizēm domu vajadzētu formulēt dziļāk un asāk. Regulāri skatos Krievijas TV ziņas un debašu programmas. Tur viss iet vienos vārtos, augstas klases propaganda, smadzeņu masāža, un ar krievu tautu tas ir izdevies. Lielākā daļa iet tās pavadā un apmierināti ar Putina politiku.

Reklāma
Reklāma
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 58
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 531
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Lasīt citas ziņas

– Mūsu atbildes ir adekvātas? Vai informācijas karā ejam ar krama ieročiem pret “lielās Bertas” lielgabalu? Vai uz visu propagandu jāreaģē? Bumbas taču krīt arī Latvijā!

– Darīt pretī vajag. Hibrīdkarš ir ļoti smags karalauks, jo cilvēkus ar trāpīgu propagandu viegli ievainot un iedzīt stūrī. Krievijas pusē strādā mācīti cilvēki, bet var just, ka hibrīdkara draudu priekšā daļa Latvijas žurnālistikas kļūst patriotiskāka. Jautājums, cik Krievijas samusināto skatītāju, cik svārstīgo ļaužu skatās mūsu TV programmas, lasa nacionālās avīzes. Manuprāt, reizēm vērts pašiem uzņemties iniciatīvu, nevis tikai atšaudīties, ka pirmīt “Maskava teica to un to”. Tādas lietas var un vajag teikt no Saeimas tribīnes, rakstīt avīzēs. Mums ir viens ass vīrs, kurš darbojas pa internetu, – Jānis Iesalnieks. Viņa teiktajam pievērš uzmanību, Jāni citē krievu portālos. Ne visiem patīk šīs domas, citi tver aiz strēbeles, ka Iesalnieks pārsteidzies vai bijis par karstu strēbts. Taču šad tad paiet laiks, un “labi audzinātā” publika spiesta atzīt, ka Jānim bijusi taisnība.
SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.