Publicitātes foto

Dzirkstošs saldais ēdiens ar “Dāmu pirkstiņiem” un ogām. Izmēģini jau šodien! 0

Šo saldo izdomāju īpaši Sabiles sidram. Ļoti vienkārši un garšīgi, iesaka raidījuma “Latvijas gardākie stāsti” vadītāja Ilze Jurkāne.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Mākslīgais intelekts nosauc 5 vārdu īpašniekus, kuri kā magnēti pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus
Kokteilis
Septiņi seni vārdi, kurus nevajadzētu dot meitenēm
Putinam draud briesmas, par kurām pagaidām zina tikai nedaudzi 192
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana
Šis deserts tiek veidots kārtās nelielos stikla vai kristāla deserta traukos vai glāzēs. Ogas iemērc sidrā, kam pievienotas sīki sagrieztas apelsīna miziņas. Kamēr ogas mērcējas, saputo saldo krējumu ar vaniļas cukuru.

Pirmajai deserta kārtai traukā liek mazos gabaliņos salauztus Dāmu pirkstiņus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad uzliek kārtu ar sidrā mērcētām ogām un pa virsu uzliek putukrējumu.

Kārtas atkārto, līdz deserta trauks ir pilns. Nobeidz ar putukrējumu un dažām ogām.

Ja izmanto saldētas ogas, tad liek klāt arī izveidojušos sīrupu vai sulu.

Ja izmantotas tikai svaigas ogas, var uzliet vēl kādu ogu sīrupu.

Saldais būs dzirkstošs un svaigs.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.