Foto – Aija Geida
Rupjmaizes kārtojums: deserts Latvijas karoga krāsās 0
(4 porcijas)
Pagatavo rudzu rīvmaizi – uz pannas apgrauzdē tīru rudzu maizi un pēc tam to sablendē.
Reklāma
Reklāma
Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru.
Šajos 4 datumos piedzimst cilvēki ar augstu IQ: kuri numerologu vērtējumā ir tie gudrākie?
Kādā mēnesī dzimusi tava mīļotā sieviete – tāda arī būs kopdzīve ar viņu!
“Kaut kādu pāķu un alkoholiķu valsts mēs esam!” Ārvalstu pilsoņiem Latvijā nereti nākas saskarties ar nepamatotu agresiju
Dzērvenes sablendē kopā ar brūno cukuru.
Saldā ēdiena traukā pamīšus kārto putukrējumu, dzērveņu masu un rudzu rīvmaizi. Pasniedz uzreiz.
Vai Krievijas pierobežā vajag nojaukt sliedes? Siliņa vēl prāto – meklēs, ar ko konsultēties
Pēteris Apinis: Ķīnas tradicionālā medicīna ienāk Eiropā līdz ar precēm, ķīniešu restorāniem un elektroautomobiļiem
VIDEO. AS RIKON attīsta jaunu Latvijas eksporta nišu un prezentē unikālus Rīgas ostā radītus portālceltņus
Ja saldais ēdiens pastāv, rupjmaizes mazie gabaliņi samirkst un nav vairs tik gardi.
Šokolādes-biešu kūka
Pildīta kartupeļu laiviņa ar sieru un gaļu
Līdakas frikadeles ar garnelēm
Ko tu zini par latviešu tradicionālo svētku virtuvi? + Infografika
Cūkgaļas cepetis ar āboliem un sojas mērci
Cāļa kebabi mīklā
Gandrīz omlete. Recepte bez olām. Iesaka veģetārās virtuves meistare Dita Lase



