
Foto – Aija Geida
Rupjmaizes kārtojums: deserts Latvijas karoga krāsās 0
(4 porcijas)
Pagatavo rudzu rīvmaizi – uz pannas apgrauzdē tīru rudzu maizi un pēc tam to sablendē.
Reklāma
Reklāma
Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru.
VIDEO. “Bolt” taksists atklāj, kādu summu nopelnījis vienas nedēļas laikā: “Latvijā ir darbi, kur pelna mazāk”
Šī viena zodiaka zīme līdz Jāņiem jeb 24. jūnijam piedzīvos neticami spēcīgu veiksmes periodu
“Tās bija burtiski sekundes simtdaļas, kurās pat neaptvēru notiekošo…” Vidzemē kādam vīrietim alus pudeles atvēršana beigusies ar ļoti nepatīkamu traumu
27
Dzērvenes sablendē kopā ar brūno cukuru.
Saldā ēdiena traukā pamīšus kārto putukrējumu, dzērveņu masu un rudzu rīvmaizi. Pasniedz uzreiz.
ZEMAPZIŅAS TESTS. Izvēlies vienu kārti un saņem vēstījumu, kas tev jāapdomā jau šajā mirklī
Dzer krāna ūdeni? Svarīgi ievērot 4 stundu likumu un nekad nedzert siltu ūdeni
“Piedošanu, bet šis ir reāli smieklīgi!” Sieviete “Pepco” iegādājusies dēlam bikses, taču vien vēlāk pamanījusi, ka tām ir dīvains defekts
Ja saldais ēdiens pastāv, rupjmaizes mazie gabaliņi samirkst un nav vairs tik gardi.
Šokolādes-biešu kūka
Pildīta kartupeļu laiviņa ar sieru un gaļu
Līdakas frikadeles ar garnelēm
Ko tu zini par latviešu tradicionālo svētku virtuvi? + Infografika
Cūkgaļas cepetis ar āboliem un sojas mērci
Cāļa kebabi mīklā
Gandrīz omlete. Recepte bez olām. Iesaka veģetārās virtuves meistare Dita Lase