Foto – Aija Geida
Rupjmaizes kārtojums: deserts Latvijas karoga krāsās 0
(4 porcijas)
Pagatavo rudzu rīvmaizi – uz pannas apgrauzdē tīru rudzu maizi un pēc tam to sablendē.
Reklāma
Reklāma
Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru.
Kādā mēnesī dzimusi tava mīļotā sieviete – tāda arī būs kopdzīve ar viņu!
Atkal kādam kas nepatīk? Mūsu pludmales volejbolistes tikušas pie zelta, bet kādam ir iebildumi pret viņu apģērbu…
Pēc sadursmes bērns vēl bija dzīvs, taču garām braucoša automašīna viņu nāvējoši notrieca – Latgalē notikusi smaga avārija
Dzērvenes sablendē kopā ar brūno cukuru.
Saldā ēdiena traukā pamīšus kārto putukrējumu, dzērveņu masu un rudzu rīvmaizi. Pasniedz uzreiz.
“Latvijā daudzi kolekcionē pastmarkas.” Populārs ārzemju medijs jau atkal sajauc vietām datus par Latviju un Lietuvu, smīdinot baltiešus
Kas notiktu, ja tu ieietu melnajā caurumā? Zinātnieks atklāj šausminošo ietekmi uz cilvēka ķermeni
“Ļoti maz kas no sākotnējās versijas palicis” – Ukraina un ASV izstrādājušas jaunu miera plānu
Ja saldais ēdiens pastāv, rupjmaizes mazie gabaliņi samirkst un nav vairs tik gardi.
Šokolādes-biešu kūka
Pildīta kartupeļu laiviņa ar sieru un gaļu
Līdakas frikadeles ar garnelēm
Ko tu zini par latviešu tradicionālo svētku virtuvi? + Infografika
Cūkgaļas cepetis ar āboliem un sojas mērci
Cāļa kebabi mīklā
Gandrīz omlete. Recepte bez olām. Iesaka veģetārās virtuves meistare Dita Lase



