Foto – Aija Geida
Rupjmaizes kārtojums: deserts Latvijas karoga krāsās 0
(4 porcijas)
Pagatavo rudzu rīvmaizi – uz pannas apgrauzdē tīru rudzu maizi un pēc tam to sablendē.
Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru.
Lūk, kā izskatās nekopta sieviete: 7 pazīmes, kas par to liecina
Gatavojies laimes pieplūdumam! Šīs trīs zodiaka zīmes Ziemassvētkos piemeklēs īsts brīnums
1
Tikai šīs četras zodiaka zīmes mirdzēs visu 2026. gadu: kas tās sagaida
Dzērvenes sablendē kopā ar brūno cukuru.
Saldā ēdiena traukā pamīšus kārto putukrējumu, dzērveņu masu un rudzu rīvmaizi. Pasniedz uzreiz.
“Nav skaidrs, kas viņu varēs apturēt!” Kasparovs brīdina Rietumus par Putina jaunā kara plāniem
“Man vienkārši asiņo tā sirds, reāli asiņo.” Aleksandra Kurusova grimst dziļās bēdās
Par trotila glabāšanu un mācīšanos veikt teroristiskus uzbrukumus jaunietim piespriests četru gadu cietumsods
Ja saldais ēdiens pastāv, rupjmaizes mazie gabaliņi samirkst un nav vairs tik gardi.
Šokolādes-biešu kūka
Pildīta kartupeļu laiviņa ar sieru un gaļu
Līdakas frikadeles ar garnelēm
Ko tu zini par latviešu tradicionālo svētku virtuvi? + Infografika
Cūkgaļas cepetis ar āboliem un sojas mērci
Cāļa kebabi mīklā
Gandrīz omlete. Recepte bez olām. Iesaka veģetārās virtuves meistare Dita Lase



