Foto – Aija Geida
Rupjmaizes kārtojums: deserts Latvijas karoga krāsās 0
(4 porcijas)
Pagatavo rudzu rīvmaizi – uz pannas apgrauzdē tīru rudzu maizi un pēc tam to sablendē.
Reklāma
Reklāma
Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru.
Cilvēkiem ar vājiem nerviem nelasīt! Melnais horoskops visām zodiaka zīmēm
“Kad meita šo stāstīja, pat neticēju!” Degvielas uzpildes stacijā parādījusies noderīga iekārta
4
TESTS. Atmini valsti pēc dzīvnieka! Ja vari iegūt vismaz 90%, tavas zināšanas ir apskaužamas
Dzērvenes sablendē kopā ar brūno cukuru.
Saldā ēdiena traukā pamīšus kārto putukrējumu, dzērveņu masu un rudzu rīvmaizi. Pasniedz uzreiz.
Dažviet būs dūmaka… Laika prognoze Lāčplēša dienai
“Es tev neiesaku gulēt ar precētiem vīriešiem…” Sedokova iekuļas pamatīgā drāmā – viņai “metas” virsū greizsirdīga kaimiņiene
“Tavs bērns iet džudo – kāpēc neaizstāvēja manu bērnu?” Mamma dalās ar visai absurdu situāciju, kas izraisījusi diskusijas vecāku vidū
Ja saldais ēdiens pastāv, rupjmaizes mazie gabaliņi samirkst un nav vairs tik gardi.
Šokolādes-biešu kūka
Pildīta kartupeļu laiviņa ar sieru un gaļu
Līdakas frikadeles ar garnelēm
Ko tu zini par latviešu tradicionālo svētku virtuvi? + Infografika
Cūkgaļas cepetis ar āboliem un sojas mērci
Cāļa kebabi mīklā
Gandrīz omlete. Recepte bez olām. Iesaka veģetārās virtuves meistare Dita Lase



