Foto – Aija Geida

Rupjmaizes kārtojums: deserts Latvijas karoga krāsās 0

(4 porcijas)

Pagatavo rudzu rīvmaizi – uz pannas apgrauzdē tīru rudzu maizi un pēc tam to sablendē.

Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru.

Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes vēl visu atlikušo decembri būs laimīgas: tās sagaidīs uzvaras vien
Maskava legalizē liela mēroga marodierismu: paātrinātā gaitā pieņemts jauns likums par sliktu ukraiņiem 92
Tramps paziņo: Ukraina zaudē karu!
Lasīt citas ziņas

Dzērvenes sablendē kopā ar brūno cukuru.

Saldā ēdiena traukā pamīšus kārto putukrējumu, dzērveņu masu un rudzu rīvmaizi. Pasniedz uzreiz.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja saldais ēdiens pastāv, rupjmaizes mazie gabaliņi samirkst un nav vairs tik gardi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.