Foto – Aija Geida

Rupjmaizes kārtojums: deserts Latvijas karoga krāsās 0

(4 porcijas)

Pagatavo rudzu rīvmaizi – uz pannas apgrauzdē tīru rudzu maizi un pēc tam to sablendē.

Reklāma
Reklāma

Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru.

VIDEO. “Bolt” taksists atklāj, kādu summu nopelnījis vienas nedēļas laikā: “Latvijā ir darbi, kur pelna mazāk”
Kokteilis
Šī viena zodiaka zīme līdz Jāņiem jeb 24. jūnijam piedzīvos neticami spēcīgu veiksmes periodu
Veselam
“Tās bija burtiski sekundes simtdaļas, kurās pat neaptvēru notiekošo…” Vidzemē kādam vīrietim alus pudeles atvēršana beigusies ar ļoti nepatīkamu traumu 27
Lasīt citas ziņas

Dzērvenes sablendē kopā ar brūno cukuru.

Saldā ēdiena traukā pamīšus kārto putukrējumu, dzērveņu masu un rudzu rīvmaizi. Pasniedz uzreiz.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ja saldais ēdiens pastāv, rupjmaizes mazie gabaliņi samirkst un nav vairs tik gardi.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.