Foto – Aija Geida
Rupjmaizes kārtojums: deserts Latvijas karoga krāsās 0
(4 porcijas)
Pagatavo rudzu rīvmaizi – uz pannas apgrauzdē tīru rudzu maizi un pēc tam to sablendē.
Reklāma
Reklāma
Saldo krējumu saputo ar vaniļas cukuru.
Auns – melns, Lauva – balts: neveiksmīgākā krāsa katrai zodiaka zīmei
Viņš ir 14 gadus jaunāks par bijušo vīru… Dana Reizniece bauda dzīvi jaunās attiecībās
“No tā uzņēmuma pagātnē ir zagts un zagts, un zagts, un zagts.” Vai Ukraina ir korumpētākā valsts Eiropā?
Dzērvenes sablendē kopā ar brūno cukuru.
Saldā ēdiena traukā pamīšus kārto putukrējumu, dzērveņu masu un rudzu rīvmaizi. Pasniedz uzreiz.
Jūrmalas dome paziņo, cik lielu naudas balvu piešķirs pludmales volejbolistei Graudiņai un trenerim Samoilovam par pasaules čempionu titula izcīnīšanu
“Lidmašīnas pašlaik nenolaižas un nepaceļas.” Viļņas lidostā negaidīti aptur satiksmi – kas atgadījies?
“Mēs katru gadu nodokļos samaksājam 9,5 miljonus eiro!” nozari aizstāv SIA “Pata Saldus” valdes loceklis Jānis Mierkalns
Ja saldais ēdiens pastāv, rupjmaizes mazie gabaliņi samirkst un nav vairs tik gardi.
Šokolādes-biešu kūka
Pildīta kartupeļu laiviņa ar sieru un gaļu
Līdakas frikadeles ar garnelēm
Ko tu zini par latviešu tradicionālo svētku virtuvi? + Infografika
Cūkgaļas cepetis ar āboliem un sojas mērci
Cāļa kebabi mīklā
Gandrīz omlete. Recepte bez olām. Iesaka veģetārās virtuves meistare Dita Lase



