Jāņogu kuskusa salāti
 0

SASTĀVDAĻAS 100 g jāņogu, 50 ml ūdens, 10 g cukura, 1 g sāls, 50 g kuskusa graudu, 4 sparģeļi, trifeļu eļļa, 20 g sviesta, 4 g svaigu spinātu.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni
Ķīna un Turcija sagādā Krievijai nepatīkamu “pārsteigumu” 34
Latvijai tuvojas aukstuma vilnis! Sinoptiķi par laiku jaunnedēļ
Lasīt citas ziņas

KĀ GATAVOT? Vāra jāņogu morsu, kam pievienots cukurs un sāls, izberž caur sietu, pievieno pusi sviesta. Ar verdošu ūdeni aplej kuskusa graudus, traukam uzliek vāku un ļauj 10 min. sabriest. Nomizotus sparģeļus 2 min. blanšē verdošā ūdenī, pēc tam strauji apcep sviestā, pārkaisot ar sāli un pipariem. Beigās pievieno pāris pilienus trifeļu eļļas. Svaigus spinātus un apceptos sparģeļus kārto uz šķīvja, stūros liek kuskusa graudus.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.