Foto – Shutterstock
Eksotiska marināde gaļai – ar granātābolu 0
Šī marināde padara šašliku ļoti maigu un aromātisku, vienalga, kādu gaļu jūs izmantotu.
Reklāma
Reklāma
TESTS. Kas tev šobrīd visvairāk vajadzīgs? Vēstulē, kuru izvēlēsies, ir Visuma atbilde tev
Pieci labākie ministri, kādi Latvijā bijuši kopš neatkarības atjaunošanas – viņi būtiski mainījuši mūsu valsti
1
Slaidiņš: “Lai kā mūsu politiķi negribētu to atzīt, bet Latvijas pierobeža ir Padomju Latvija”
Vajag tikai sāli, piparus, pusi paliela sīpola un viena granātābola sēkliņas, kā arī 500 ml granātābolu sulas. Un, protams, gaļa – 1 kg.
Var pievienot nedaudz ķimenes un koriandru. Ieteicams paturēt gaļu marinādē ne mazāk kā 2 stundas.



