Foto – Fotolia

Enerģijas salāti ar kartupeļiem un šķiņki 2

Gatavošanas laiks: apm. 20 minūtes (jāparedz laiks vārīšanai un marinēšanai)
Katrā porcijā apm. 226 kcal/945 kJ, 11 g olbaltumvielu, 11 g tauku, 19 g ogļhidrātu

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas? 32
Kokteilis
VIDEO. “Tā ir Rita? Ko tu stāsti!” Lauris Reiniks nosauc attiecību eksperti Ritu Lasmani par bezpajumtnieci
Lasīt citas ziņas

1. Kartupeļus nomazgā, vāra un atdzesē. Nomizo, sagriež šķēlēs. Papriku nomazgā, nosusina, izņem sēkliņas, sagriež strēmelītēs. Redīsus nomazgā, nosusina. Daļu sarīvē, daļu (4–5) sagriež strēmelītēs. Šķiņķi arī sagriež strēmelītēs. Visu sajauc bļodiņā.

2. Salātu krēmu sajauc ar jogurtu, sāli un pipariem, pārlej salātiem. Atstāj ievilkties 30 minūtes. Olas vāra cietas, atdzesē, nomizo, sadala četrās daļās. Lociņus nomazgā, nosusina, sagriež. Salātus kārto uz šķīvjiem, pirms pasniegšanas dekorē ar olu ceturtdaļām, pārkaisa ar lociņiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.