Foto – Anda Krauze

Salāti ar tunci, mango un aveņu mērci 0

Avenes atkausē, liek blenderī, pievieno olīveļļu, pūdercukuru, nedaudz sāls, aveņu etiķi. Visu sablendē un izberž caur sietu.

Reklāma
Reklāma
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
Uzzini, kura suņu šķirne atbilst tavam dzimšanas datumam – rezultāts pārsteidz daudzus
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Lasīt citas ziņas

Burkānus nomizo, vāra sālsūdenī, kamēr mīksti, tad sagriež un olīveļļā apcep, pievieno sakapātu ķiploku un čili.

Tuncim uzkaisa sāli, rupji maltus melnos piparus un uz sakarsētas pannas ātri apsvilina no abām pusēm. Sagriež šķēlēs.

Mango nomizo un sagriež daivās.

CITI ŠOBRĪD LASA

Uz šķīvja kārto burkānus, mango, tunci, uzkaisa apgrauzdētas sezama sēklas, uzlej aveņu mērci un uzliek salātu lapas.

Piedāvā restorāna “Neiburgs” pavārs Linards Davļetšins

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.