Kā draudzējas katras horoskopa zīmes pārstāvji? Uzzini stiprās un vājās puses 3


Kas atrisinās problēmas?

Pasaulē vajadzīgi dažādi cilvēki: katrai zodiaka zīmei ir savas stiprās un vājās puses, plusi un mīnusi. Tos zinot, var veiksmīgāk veidot attiecības un panākt savstarpēju sapratni.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Dzimšanas gada pēdējā ciparā slēpjas svarīgs vēstījums – piederība stihijai
TV24
Tavars: “Bailēs no militāriem draudiem pietiekoši situētas ģimenes pieņem lēmumu pārcelties tālāk no iespējamās frontes līnijas”
“Neviens nezina, kā viņu ārstēt…” izmisusi ģimene lūdz sabiedrības atbalstu mazā Roberta ārstēšanai
Lasīt citas ziņas

Piemēram, pie Skorpiona labāk nemeklēt līdzjūtību – labākajā gadījumā viņš tevi nesapratīs, bet sliktākajā – pārstās cienīt.

Bet ir variants: vienkārši uzliec viņa plecos savu problēmu kaudzi, un viņš tās bez grūtībām atrisinās, pats pat nepamanot (jo grūtību viņam vienmēr ir daudz, un viņš tās risina viegli. Savukārt izraudāties uz pleca Vēzim.

Ar kuru doties uz ballīti?

CITI ŠOBRĪD LASA
FOTO: Pexels.com

Un arī Vēža problēmas vari nodot risināšanai Skorpionam! Kārtīgi kopā ar Vēzi asaras nobirdinājuši, paķeriet līdzi savus draugus Lauvu, Dvīņus, Aunu, Strēlnieku un Jaunavu un dodieties kārtīgi izklaidēties. Jaunava nepieciešama tāpēc, ka visu šo milzu jautrību kādam arī jāpieskata.

Strēlnieks, visticamāk, līdz ballītei netiks. Viņš gan būtu gribējis, bet pa ceļam iegriezās tuvākajā bāriņā, tur satika bērnības draugu, aizpļāpājās, atcerējās, kā kopā plānojuši ceļojumu pāri okeānam. Un galu galā nolēma doties uz ārzemēm.

Dvīnis izklaidēties dosies ar prieku, līksmos vairāk par visiem, bet jau pēc stundas dosies projām – jo viņam šim vakaram ieplānotas vēl 35 ballītes, 15 svarīgas tikšanās, četri kino apmeklējumi un astoņi tālruņa zvani.

Paliks izturīgākie – Lauva, Auns un Jaunava. Tomēr kopā viņi ilgi neturēsies – Aunam ātri apniks Jaunavas prātīgās pamācības, bet Jaunava vienkārši nespēj būt citāda kā nedaudz (vai pat kārtīgi) piekasīga būtne. Visi apkārtējie taču dara vienas vienīgas muļķības, tikai viņa, Jaunava, zina, kā jābūt patiesībā. Krietni saķīvējušies, Auns un Jaunava dosies katrs uz savu pusi.

Kompānija mākslas baudīšanai

Foto: Unsplash

Ja tik piesātināta laika pavadīšana tev jau apnikusi, ņem līdzi Ūdensvīru, Zivis un Svarus un ejiet uz kino/muzeju/izstādi/gleznu galeriju. Jums līdzi, visticamāk, taisīsies arī Jaunava, kura pēc tam sīki un smalki komentēs visas redzētā detaļas.

Reklāma
Reklāma

Kad visi izklīdīs, vari palikt divatā ar Svariem un parunāt par filozofiskām tēmām, par dzīves jēgu un skaisto dzīvē. Arī Vērsis šajā kompānijā labi iederēsies – viņš ir erudīta persona, kas spēj sniegt vērtīgus komentārus.

Ja sarunu laikā gūsiet jaunus secinājumus, laiks būs pavadīts vērtīgi. Ja pēc visas šīs spriešanas sagribēsies ēst, droši zvaniet viesmīlīgajam Vēzim (viņš taču tev parādā par problēmu novirzīšanu Skorpionam! Vēži ir labākie pavāri, turklāt vienmēr priecājas par iespēju citus pacienāt.

Kas palīdzēs atrast darbu?

Foto: Unsplash

Ja radusies nepieciešamība piepelnīties, zvani Strēlniekam, kurš tikko atgriezies no tālā ceļa, viņam vienmēr ir daudz noderīgu ideju. Pēc tam jāsatiekas ar Dvīni – viņa plašie sakari var ļoti palīdzēt. Pēc tam pakonsultējies ar Mežāzi un Ūdensvīru par juridisko pusi un sazinies ar Jaunavu par idejas īstenošanu.

Pilnīgi iespējams, ka pēc šiem pasākumiem tu pamodīsies kā miljonārs (uz pusēm ar Jaunavu). Starp citu pēc statistikas visvairāk miljonāru ir tieši starp Jaunavām.

Ja vajag ārstu

Foto: Unsplash

Ja nodarbina veselības problēmas – zvani Vērsim vai Vēzim, viņi ir kā traki uz medicīnas lietām un minūtes laikā noteiks diagnozi, izrakstīs receptes un iedos 15 uzticamu ārstu tālruņa numurus.

Savukārt, ja tev vajadzīga laba radoša savienība, izvēlies Ūdensvīru – viņu radošums ir attīstītāks nekā pārējo zīmju pārstāvjiem; bet meklē Zivis, ja gribi padalīties ar savām fantāzijām, kuru arī Zivīm netrūkst. Lauva palīdzēs paskatīties kritiski un ar humoru, bet Svari pastāstīs jaunākās baumas.

Novēlam šo rakstiņu uztvert ar pienācīgu humora devu, jo, protams, katrs cilvēks ir unikāls un nevajadzētu ļauties stereotipiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.