Publicitātes foto

FOTO. Gardēde Signe Meirāne piedāvā īpašo karstmaižu recepeti: gatavs 15 minūtēs! 5

Laiks, ko pavadām mājās, prasa arī nepārtrauktu maltīšu plānošanu un gatavošanu. “Rimi” gardēde Signe Meirāne un šefpavārs Normunds Baranovskis ir sagatavojuši 7 dienu maltīšu plānus, kas ģimenēm ļaus baudīt lieliskas maltītes un kārtējo reizi nelauzīt galvu par to, ko celt galdā.

Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Lasīt citas ziņas

Šodien idejai gardēdes Signes Meirānes īpašās karstmaizes, kuru pagatavošanai būs jāveltī vien 15 minūtes!

Karstmaizes pannā ar vītinātu gaļu, spinātiem, mocarellu un pesto

CITI ŠOBRĪD LASA
Publicitātes foto


Pagatavošanas laiks: 15 min

Sastāvdaļas:

  • 8 šķēles Ķelmēnu rudzu saldskābmaizes
  • 8 tējk. pesto “I Love Eco”
  • 1 paka mocarellas, sagrieztas šķēlēs (var izmantot kādu citu kūstošu sieru)
  • 8 šķēles prošuto vai jamon “Selection by Rimi”
  • 2 saujas spinātu
  • pasniegšanai – salāti, tomātiņi

Pagatavošana:

Uz katras maizes šķēles uzsmērē pesto. Uz četrām liec sieru, gaļu, spinātus un, ja sanāk, vēl sieru; virsū – otru maizes šķēli, kas apsmērēta ar pesto. Liec sendvičus karstā pannā un virsū uzliec kādu smagumu (piemēram, kūkas formas pamatni un piestu). Cep uz vidējas (bet ne lielas) liesmas, lai apbrūninās viena puse un lēnām izkūst siers. Apgriez otrādi un tāpat apcep no otras puses. Ideāli piemērota ir panīni panna. Pasniedz, ar ko vien vēlies, piemēram, ar kāpostu lapām, rukolu, tomātiem vai marinētiem gurķiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.