Foto: Normunds Baranovskis

FOTO. Restorāna cienīgi vistas salāti, ko var pagatavot 20 minūtēs 0

Laiks, ko pavadām mājās, prasa arī nepārtrauktu maltīšu plānošanu un gatavošanu. “Rimi” gardēde Signe Meirāne un šefpavārs Normunds Baranovskis ir sagatavojuši 7 dienu maltīšu plānus, kas ģimenēm ļaus baudīt lieliskas maltītes un kārtējo reizi nelauzīt galvu par to, ko celt galdā.

Reklāma
Reklāma
7 lietas, ko gudri cilvēki par sevi nekad nesaka 20
Dārgāk nekā Šveicē, Vācijā vai Dānijā. Vietnē, kas analizē dzīves dārdzību, norādīts, ka Latvijā komunālie pakalpojumi ir otrie dārgākie pasaulē
Kokteilis
“Tā ir visprastākā lielummānija un cinisms!” Grupas “Līvi” dibinātājs beidzot skaļi paudis savu viedokli par grupas pašreizējām darbībām
Lasīt citas ziņas

Tā, piemēram, šoreiz piedāvāsim restorāna cienīgus vistas salātus, ko pagatavot vakariņās! Autors – šefpavārs Normunds Baranovskis.

Vistas fileja ar ledus salātiem

Foto: Normunds Baranovskis
CITI ŠOBRĪD LASA


4 personām, pagatavošanas laiks – 25 minūtes

Sastāvdaļas:

  • 2 vistas filejas
  • 1 ēd. k. paprikas pulvera
  • ½ tējk. sāls
  • 2 ķiploka daiviņas
  • sula no puses citrona
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 tējk. sezama sēklu

Salātiem:

  • 1 galviņa ledussalātu
  • 1 garais gurķis
  • 2 tomāti
  • 1 sarkanais sīpols

Mērcei:

  • 2 ēd. k. bazilika pesto
  • 3 ēd. k. majonēzes
  • 1 tējk. citrona sulas
  • papildu garšai – 20 g sarīvēta cietā siera

Pagatavošana:

Vistas fileju ierīvē ar eļļu, garšvielām un citrona sulu. Ietin to folijā un cep cepeškrāsnī 190 grādos 20 minūtes. Tad sagriez gabaliņos. Fileju var gatavot arī jau sagrieztu uz pannas, sākumā pievienojot garšvielas ar eļļu, bet, kad gaļa gatava, arī citrona sulu.
Sagriez salātus un liec kārtās, pārlej ar mērci, sajaucot tās sastāvdaļas. Virsū kārto vistas filejas gabaliņus un pārkaisi sieru.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.