Foto – Bonappetit.lv

Gaļas bumbiņas ar rīsiem un rīvētu sieru 0

Sastāvdaļas

700g maltā gaļa

5-6 ēd.k. vārīti rīsi

400g konservēti tomāti

100g rīvēts cietais siers

1 ola

2-3 burkāni

1 sīpols

2-3 ķiploka daiviņas

timiāns

olīveļļa

sāls, pipari

Pagatavošana

Maltai gaļai pievienot rīsus, olu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. No maltās gaļas izveidot bumbiņas valrieksta lielumā.
Burkānus sarīvēt, sīpolus un ķiplokus sagriezt mazos kubiņos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu. Apcept eļļā timiānu, sīpolus, ķiplokus un burkānus. Pievienot sasmalcinātus konservētus tomātus un sautēt vēl 3-4 min. Šajā mērcē ielikt gaļas bumbiņas, apsegt ar vāku un sautēt līdz bumbiņas gatavas. Pārkaisīt ar 3/4 siera, apmaisīt, apsegt ar vāku un uz 5 min. atstāt ievilkties.
Pasniedz pārkaisot ar atlikušo sieru.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Veselam
8 veidi, kā bērnu izaudzināt par potenciālo psihoterapeita pacientu 13
NATO admirālis atklāj, vai ir pazīmes, ka Krievija tuvākajā laikā plāno iebrukt kādā no NATO valstīm
VIDEO. Kāpēc gurķus tin plēvē? Atbilde tevi pārsteigs
Lasīt citas ziņas