Foto – Bonappetit.lv

Gaļas bumbiņas ar rīsiem un rīvētu sieru 0

Sastāvdaļas

700g maltā gaļa

5-6 ēd.k. vārīti rīsi

400g konservēti tomāti

100g rīvēts cietais siers

1 ola

2-3 burkāni

1 sīpols

2-3 ķiploka daiviņas

timiāns

olīveļļa

sāls, pipari

Pagatavošana

Maltai gaļai pievienot rīsus, olu, sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. No maltās gaļas izveidot bumbiņas valrieksta lielumā.
Burkānus sarīvēt, sīpolus un ķiplokus sagriezt mazos kubiņos. Katlā ar biezu apakšu uzkarsēt eļļu. Apcept eļļā timiānu, sīpolus, ķiplokus un burkānus. Pievienot sasmalcinātus konservētus tomātus un sautēt vēl 3-4 min. Šajā mērcē ielikt gaļas bumbiņas, apsegt ar vāku un sautēt līdz bumbiņas gatavas. Pārkaisīt ar 3/4 siera, apmaisīt, apsegt ar vāku un uz 5 min. atstāt ievilkties.
Pasniedz pārkaisot ar atlikušo sieru.

Reklāma
Reklāma

Recepti piedāvā

Kokteilis
Tava dzīves kulminācija vēl gaida vai ir jau pagātnē? Katra zodiaka zīmes pārstāvja dzīves labākie gadi
Hormons, kas traucē notievēt: 8 produkti, kas palīdz samazināt kortizola līmeni
Kokteilis
“Riebjas skatīties uz šīm rozā smadzenītēm…” Vairākas sievietes nopeļ Didrihsonus teātra spēlēšanā par it kā pazudušajām pasēm 12
Lasīt citas ziņas

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.