Foto – Bonappetit.lv

Gaļas bumbiņas Austrumu noskaņās 0

Pagatavošana

Tīrā sausā pannā ielikt spinātus, pievienot nedaudz ūdeni un karsēt līdz spināti kļūst mīksti. Spinātus pārlikt šķīvī un atlikt līdz pasniegšanai.

Reklāma
Reklāma
“Pat bandītiem ir savs goda kodekss…” Apsūdzētais Citskovskis atklāj, kādas tagad ir viņa attiecības ar Kariņu 1
FOTO. “Sēnīte” pamazām atgūst savu spozmi – noņemta gadiem krātā sūnu kārta 22
Kokteilis
Cilvēki satraukušies par Ģirta Ķestera pēkšņajām pārmaiņām: aktieris sniedz atklātu komentāru
Lasīt citas ziņas

Malto gaļu sajaukt ar sasmalcinātu sīpolu, kūpinātu papriku, kumīnu, pievienot sāli un svaigi maltus piparus pēc garšas. No maltās gaļas izveidot valrieksta lielumā gaļas bumbiņas un uzcept uzkarsētā pannā.

Jogurta mērcei kinzu un ķiploka daiviņas smalki sakapāt, pievienot jogurtu un sāli pēc garšas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tomātu mērcei tomātus sajaukt ar smalki sakapātiem ķiplokiem un pievienot pēc garšas sāli.

Porcijas šķīvjos kārto spinātus, jogurta mērci, gaļas bumbiņas, pa virsu pārlej ar tomātu mērci un pārkaisa ar sumahu.

Pasniedz ar lavašu, turku maizi vai rīsiem.

Recepti tapusi sadarbībā ar “Prizmu”

Recepti piedāvā:

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.