Foto – Shutterstock

Gardēžu horoskops ZIVĪM. Radoša maltīte ar dvēselisku pieskaņu! 0

Kā tava zvaigžņu zīme valda pār tavu diētu: Princeses Diānas astroloģe atklāj, kā zodiaks ietekmē visu, sākot no tā, kas tev kārojas, līdz tam, kā tu gatavo.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Farmācijas gigants “AstraZeneca” atzīst, ka viens no tās Covid-19 vakcīnas blakusefektiem var būt pat nāvējošs 7
FOTO. Muskuļains torss! Pirmo reizi redzam Donu jaunajā Eirovīzijas tērpā 14
Lasīt citas ziņas

Princeses Diānas personīgā astroloģe un bijusī “Food Network” šefpavāre atklāj, kā tu vari pārveidot savas attiecības ar ēdamlietām un galda kultūru saskaņā ar savu zvaigžņu zīmi.

Jaunajā grāmatā “Zodiaka pavāri” Penija Torntone skaidro, kādas gastronomiskās garšas izvēlas katra zodiaka zīme un kādas kulināras izpriecas tai vislabāk patīk.

CITI ŠOBRĪD LASA

Penija sešus gadus bija princeses Diānas personīgā astroloģe, sniedzot viņai padomus gan laulības dzīvē, gan veidojot dzīvi pēc šķiršanās.

Tagad šefpavāre un astroloģe sniedz padomus, kā var sastādīt savu ideālo ēdienkarti, balstoties uz zodiaka zīmi.

Zivis: 18. februāris – 20. marts

Zivju mīļākais ēdiens
Zivis nav izteikti gaļēdāji. Patiesībā tā ir zīme, kurai ir nosliece uz veģetāriešu vai vegānu diētu.

Zivis saistītas ar lielāko daļu augļu, savukārt to dārzeņi ir rāceņi, endīvija un puravi.

Visa veida vīna bāri iekrīt šajā zīmē un kārdinājums pēc alkohola sasaucas ar vēlmi pēc “ārpasaulīgas pieredzes”. Un tam vajadzētu būt diezgan pietiekamos krājumos Zivju vakariņās.

Zivju gatavošanas stils
Zivis nav pavārs, kuram patīk sekot receptēm. Šie ir vieni no visradošākajiem zodiaka pārstāvjiem, kuri priekšroku dod sekošanai saviem instinktiem.

Zivju galda klāšanas stils
Zivīm no svara ir pati pieredze, pats mirklis. Tu varētu nolikt spilvenus uz grīdas vai zem zvaigznēm, ļaujot viesiem pašiem sev ielikt šķīvjos ēdienu un malkot vīnu no plastmasas krūzītēm.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.