Foto-Shutterstock

Garšīgā skābeņu zupiņa – labākais laiks to baudīt ir tagad! 0

Pavasarim piestāv skābeņu zupiņa! Ir laiks to pagatavot jau šodien! Te būs recepte!

“Pilnībā neaizsargāta!” Britu medijs nosauc vājāko valsti Eiropā cīņā pret Krieviju 1
“Es par tavu 1,50 nabagāks nepalikšu, bet tavs bērns…” Sieviete Ziemassvētku tirdziņā pazemota bērna priekšā
TV24
Maestro Pauls: Vai no tās tantiņas, kas ceļmalā pārdod ābolīšus vai ķiršus, ir jāņem nodokļi? Nu lai viņa pārdod! Viņa no tā dzīvo!
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas – 5 kartupeļi, 2,5 l ūdens, burkāns, sīpols, 2 ēdamkarotes miltu, ēdamkarote sviesta, 5 vārītas olas, skābenes, dilles, pētersīļi.

Pagatavošana.

Uz uguns liek katliņu ar ūdeni, lai vārās. Kartupeļus notīra, sagriež kubiciņos un liek katliņā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kamēr kartupeļi vārās, sagriež sīpolu mazos gabaliņos un pannā sviestiņā apcep, sarīvē burkānu uz rupjas rīves un pievieno sīpoliem, visu apcepot.

Pēc tam pannā pievieno miltus un visu cep vēl kādu minūti.

Apceptos dārzeņus pievieno kartupeļiem, pieber sāli pēc garšas.

Skābenes pievieno zupai.

Olas sagriež kubiciņos vai sarīvē uz rupjas rīves.

Zupu noņem no uguns, pievieno sagrieztās olas, smalki sagrieztus zaļumus.

Pasniedz ar krējumu.

Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.