Foto: Instagram “Atkal formā”.

Garšīgi, sātīgi, bet maz kaloriju? Lūdzu! Garda vistas filejas ruletītes recepte 1

Anete Kuzņecova ar savu pieredzi, idejām un padomiem iedvesmo sievietes un vīriešus pievērsties veselīgam dzīvesveidam un arī palīdz uzsākt cīņu ar liekajiem kilogramiem, savā Instagram kontā “Atkal formā” viņa laiku pa laikam dalās arī ar ļoti gardu ēdienu receptēm, kas nekaitēs figūrai.

Reklāma
Reklāma
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
“Zaļais kurss jau tepat pie sliekšņa.” Vai varētu aizliegt malkas, brikešu un granulu apkuri? 400
TV24
Uzņēmējs nosauc visbirokrātiskākās valsts iestādes, kuras būtu likvidējamas: Šādi es, protams, varu sev audzēt ienaidniekus 88
Lasīt citas ziņas

Lūk, Anetes recepte, kam ir pavisam vienkāršs nosaukums “Vistas filejas rulete”, taču tā garšo fantastiski un pats labākais – nav jāuztraucas par liekajiem kilogramiem!

Vistas filejas rulete

Foto: Instagram “Atkal formā”.
CITI ŠOBRĪD LASA


Sastāvdaļas:

    • 3 vistas filejas
    • 1 ķiploka daiviņu
    • 100 g krējuma vai grieķu jogurta
    • 1 burkānu
    • 1 sīpolu
    • 3 vārītas olas
    • 60 g siera
    • 1 tomātu
    • Nedaudz zaļo lociņu

Pagatavošana:

Vistas filejas samal (ja negribas čakarēties ar malšanu, var izmantot arī malto tītara gaļu). Pierīvē ķiploku, pieliec sāli, samīci. Tad  uz rupjās rīves sarīvē burkānus, sasmalcini sīpolu. Nelielā sviesta pikucītī apcep abus uz pannas, līdz burkāni mīksti.

Pēc tam uz rupjās rīves sarīvē uz sieru un olas. Piegriez tomātu (es iesaku izņemt slapjo sēklotni). Piegriez lociņus, liec klāt burkānus ar sīpoliem. Rūpīgi sajauc pildījumu.

Uz paliela folijas gabala (nedaudz to pirms tam ieeļļo) izliec malto gaļu četrstūra formā (~0,5 cm biezumā). Pārzied ar krējumu vai jogurtu. Liec virsū pildījumu, izlīdzini. Uzmanīgi ar folija palīdzību veido ruleti. Ietin to folijā un liec cepties 200 grādos aptuveni 40 minūtes. Pēdējās 10 gatavošanas minūtēs attaisi foliju, lai rulete nedaudz apbrūnē no virspuses.

Nedaudz atdzesē un griez gabaliņos. Labu apetīti!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.