Foto: Aija Geida

Garšīgs kokteilis ar nātrēm, bērzu sulu un augļiem 1

Sastāvdaļas
• Ābols
• Liels, sulīgs apelsīns
• Sauja nātru
• 150 ml bērzu sulu

Reklāma
Reklāma
Jau pirmajās sekundēs? Šīs 11 lietas vīrieši pamana sievietēs ātrāk, nekā tu domā
Ārsts nosūtīja mājās ar ausu infekciju – pēc stundas trīs bērnu mamma saļima un nomira. Šo traģēdiju varēja novērst… 77
“Tas vairs nav smieklīgi!” Agnese Zeltiņa trīs mēnešu laikā piedzīvojusi četras zādzības 1
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Nenomizotam ābolam izņem serdi un sagriež mazos gabaliņos. No apelsīna izspiež sulu. Visu – sulas, ābolu, nātres – liek blendera traukā un kuļ, kamēr iegūta viendabīga masa. Ja tā ir pārāk bieza, pielej vēl bērzu sulas un sakuļ. Šo garšīgo dzērienu labprāt dzer pat tie, kuri nav zaļo kokteiļu cienītāji.

! Pasniedz uzreiz pēc sakulšanas, jo kokteilis ātri atsulojas.

PADOMS

CITI ŠOBRĪD LASA

Tikko no zemes izspraukušās nātru lapiņas nevajag blanšēt. Bet, lai paaugušās nātres nesadzeltu mēli, tās pāris minūšu blanšē karstā sālsūdenī.

UZZIŅA

Nātru lapiņās ir D, E, K, PP un B grupas vitamīni, dzelzs, kalcijs, kālijs un magnijs, daudz vērtīgā hlorofila.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.