Garšvielās marinēti ķiplociņi. Aromātiski un veselīgi! 0

Ķiploku aromātu var saglabāt uz visu ziemu, tos iemarinējot kopā ar garšvielām. Svaigā, asā garša saglabāsies uz ilgu laiku. Marinētie ķiploki daļu no aromāta piešķirs arī marinādei, tāpēc garša būs maigāka nekā svaigiem ķiplokiem. Ziemā ar tiem var našķoties tāpat vien vai lietot kā piedevu gaļai vai mērcēm.

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana

Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
“Tas bija tikai ģenerālmēģinājums! “Dzīvais Nostradams” brīdina, ka pasauli šogad gaida vēl briesmīgāki pārbaudījumi
Lasīt citas ziņas

1.Ķiplokus nomazgā aukstā ūdenī.
2.Pagatavo marinādi: karstam ūdenim pievieno cukuru, tējkaroti sāls un garšvielas (1-2 krustnagliņas, 2-3 melno piparu graudiņus, nedaudz malta kanēļa un lauru lapu).
3.Pielej tējkaroti etiķa esences un ļauj uzvārīties.
4.Ļauj nedaudz pavārīties, lai garšvielas ievilktos.
5.Kamēr marināde vārās, burkā cieši liek ķiplokus, tomēr tā, lai augšā paliktu brīva vieta.
6.Pārlej ķiplokus ar marinādi, uzliek vāku, bet neaizvāko, un liek pasterizēties uz 5-10 minūtēm.
7.Burciņu aizvāko, ļauj atdzist un gatavs!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.