Marinēti kabači. Garda recepte ziemas krājumiem 0

Sastāvdaļas marinādei
Ūdens – 2,5 l
Cukurs – 100 g
Sāls – 100 g
Etiķis (9%) – 1 glāze (200 ml)
Garšvielas (vienai burciņai)
Lauru lapas – 2 gab.
Čili pipari – 3 plāni gredzentiņi (2 mm)
Smaržīgie pipari – 3 graudiņi
Melnie pipari – 5 graudiņi
Ķiploks – 6 daiviņas
Dilles – 1-2 zariņi ar sēklotni

Pagatavošana.

Piecas lietas, kuras kaķi dara katru dienu, taču uzskatīs jūs par lielākajiem ienaidniekiem, ja tajās iejauksieties
RAKSTA REDAKTORS
VIDEO. “Ārsts sēž kabinetā, bet pie viņa aiziet nevar, kas tas par absurdu Latvijā?” Jānis parāda neloģisko sistēmu valstī 42
RAKSTA REDAKTORS
“Es strādāju divos darbos, bet iekrāt neko nevaru, aug divas meitas, vēl kredīts!” Latvijas Radio 2 ētera balss Kaspars par reālo ekonomisko situāciju Latvijā
Lasīt citas ziņas

Burkas sterilizē. Apakšā liek pusi garšvielu (ķiploku sagriež prāvos gabaliņos).

Kabačus sagriež aplīšos (10-12 mm), liek burkās (atstājot 2 cm līdz augšai). Virsū pārliek atlikušos zaļumus.

CITI ŠOBRĪD LASA

Marinādi uzkarsē un pārlej kabačiem. Uzliek vāciņus, bet neaizvāko.

Pasterizē: 1l – 12-15 minūtes, 0,5l – 8-10 minūtes (lielā katlā ielej ūdeni, apakšā paliek dvielīti, uz kura liek burkas, laiku skaita pēc tam, kad ūdens sācis vārīties).

Pasterizētās burkas aizvāko.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.