Andas Krauzes foto

Graudu rupjmaize ar ķimeņu sieru un vītinātiem tomātiem
 0

s 4 šķēles grauzdētas graudu rupjmaizes, 4 lielas šķēles ķimeņu siera, 200 g vītinātu tomātu, 1 svaigs gurķis, 100 g sarkano redīsu, 4 paipalu olas, kressalāti, 100 g krēmsiera.

Reklāma
Reklāma

Kā gatavot

7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Rupjmaizes šķēles noziež ar olīveļļu un ķiplokiem un liek krāsnī grauzdēties.

Pēc tam tās nosmērē ar krēmsieru, uzliek vītinātos tomātus un nedaudz uzsildītu ķimeņu sieru, dekorē ar paipalu olām, gurķiem, redīsiem un kressalātiem.

Var pasniegt gan siltā, gan aukstā veidā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Gatavoja restorāna “Le Dome” virspavārs ROBERTS ABRAMS

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.