LIELA PLECU SOMA (AR ODZIŅU) 0


Nav jēgas nopirkt parastu melnas krāsas somu. Ieslēdz mazliet radošuma! Ja viss kopējais tēls tev ir vienkāršs, tad padari to jautrāku ar košākas krāsas akcentu somas veidā. Nevajag uzreiz ķerties klāt neona krāsām. Pietiks arī ar vidēji tumši zaļu vai zilu.

Reklāma
Reklāma

KURPES AR NELIELU PAPĒDI

7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai
TV24
Ar ko Lukašenko uzjautrinājis Slaidiņu: “Tur veči stūma ezi ārā ar visām adatām!” 12
Ar vienu roku dod, ar otru ņem – G7 dienaskārtībā vairs nav Krievijas aktīvu konfiskācija. Ir tikai bailes?
Lasīt citas ziņas

Augstpapēžu apavi, protams, izskatās jauki un forši, taču to valkāšana ikdienā var nebūt tik aizraujoša un komfortabla. Tieši tāpēc iegādājies vienu pāri, kas būs gan ērts, gan izskatīsies gana eleganti, lai varētu apmeklēt teātri vai formālāku ballīti.

NELIELA SOMA

Tajās reizēs, kad tev līdzi vajag tikai maku, telefonu, lūpukrāsu un mājas atslēgu, ir skaidrs, ka būtu muļķīgi nēsāt līdzi lielo plecu somu. Iegādājies vienu mazu, kas arī var būt kā akcents tavam kopējam tēlam.

IKDIENIŠĶA KAKLAROTA

CITI ŠOBRĪD LASA

Iedomājies kaklarotu, ko tu varētu uzvilkt un nekad nevilkt nost. Iegādājies tieši tādu, un tev nevajadzēs pilnu rotaslietu lādi rotaslietu, ko tu nopērc, bet nekad tā arī neuzvelc.

MELNA ŽAKETE

Arī šis ir universāls apģērba gabals, ko var kombinēt ar vairākiem augstāk šajā sarakstā minētajiem apģērba gabaliem – gan blūzēm, gan krekliņiem. Un, galvenais, ka šo apģērba gabalu var vilkt gan ikdienā, gan mazliet lietišķākā gadījumā.

Tekstu sagatavoja: Diāna Dieviete/ Avots: Elle.com

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.