Foto – Bonappetit.lv

Griķu salāti ar dzērvenēm 0

Pagatavošana

Griķus pārliet ar ūdeni (attiecībā 1:2) un vārīt griķus līdz tie gatavi.
Sīpolu sagriezt ripiņās un apcept pannā. Pievienot griķus, buljonu un sautēt, kamēr buljons ir iztvaicēts. Pievienot dzērvenes, sasmalcinātus riekstus, apmaisīt, izslēgt uguni un apsegt ar vāku. Ļaut pāris minūtes ieviltkies. Pievienot pēc garšas sāli un svaigi maltus piparus.
Griķus var pasniegt gavēņa laikā kā patstāvīgu ēdienu vai ikdienā kā piedevu pie gaļas ēdieniem.

Kokteilis
Šīs 4 zodiaka zīmes vēl visu atlikušo decembri būs laimīgas: tās sagaidīs uzvaras vien
Maskava legalizē liela mēroga marodierismu: paātrinātā gaitā pieņemts jauns likums par sliktu ukraiņiem 92
Tramps paziņo: Ukraina zaudē karu!
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.