Foto – Bonappetit.lv

Saldā maize ar halvu un tumšo šokolādi 0

Pagatavošana

1. Raugu sadrupināt lielā bļodā, pievienot cukuru un saberzt, līdz masa paliek šķidra. Pievienot miltus, ūdeni, olu, šķipsniņu sāls, vaniļas ekstraktu un iejaukt mīklu. Mīklu mīcīt 7-8 min, līdz tā kļūst viendabīga. Pievienot mīkstu sviestu un vēlreiz samīcīt. Mīklu apsegt ar tīru dvielī un atstāt uzbriest, apm. 1,5 st.
2. Darba virsmu pārklaisīt ar miltiem un izrullēt mīklu. Mīklu ieziest ar zemesriekstu sviestu, pārkaisīt ar sadrupinātu halvu un šokolādes gabaliņiem un sarullēt. Gatavu ruleti ielikt cepamā formā, apsegt ar tīru dvieli un atstāt uzbriest vēl uz 1st.
3. Krāsni uzkrsēt līdz 180 grādiem. Cept 35-40 min līdz zeltītai garoziņai. Maizi pilnībā atdzesēt un tad sagriezt šķēlēs.
Maize ir garšīgāka nākamajā dienā.

Reklāma
Reklāma
Krievijā valda histērija: izbojāta Putina inaugurācija
Viedoklis
Krista Draveniece: Puikam norauj bikses, meitai neļauj pačurāt. Kādi briesmoņi strādā mūsu bērnudārzos? 115
TV24
Vai rudenī tiks palielinātas pensijas? Saeimas deputāts par plānotajām izmaiņām pensiju aprēķinā
Lasīt citas ziņas

 
Recepti piedāvā

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.