Timura Subhankulova foto

Grilēti dārzeņi ar sīpoliem un ceptu Mālpils sieru
 0

Sastāvdaļas. Spināti, cukini, baklažāni, paprika, sīpoli, Mālpils siers, pūdercukurs. Pirmajai marinādei: balzamiko etiķis, maltie melnie pipari, sāls, timiāns. Otrajai marinādei: suši etiķis, balzamiko mērce.

Reklāma
Reklāma
Pieci labākie ministri, kādi Latvijā bijuši kopš neatkarības atjaunošanas – viņi būtiski mainījuši mūsu valsti 1
Nopludināti visi 28 miera plāna punkti: kāpēc Polijai tajā ir unikāla loma? 50
VIDEO. Kuriozs tepat, kaimiņos: amatpersonai attālinātās sēdes laikā visnepiemērotākajā brīdī ieslēgusies kamera 2
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Cukīni, baklažānus un papriku sagriež, pārlej ar marinādi, ko pagatavo no balzamiko etiķa, maltiem melnajiem pipariem, sāls un timiāna. Marinādē tur ne mazāk par vienu stundu. Cep cepeškrāsnī 200 grādos 15 līdz 20 min. Olīveļļā no abām pusēm apcep gabaliņos sagrieztu Mālpils sieru, pēc tam tajā pašā pannā apcep sīpolu ripiņas, kas iepriekš iemarinētas suši etiķī un balzamiko etiķī. Cepšanās beigās sīpolus pārkaisa ar pūdercukuru. Vispirms uz šķīvja liek svaigos spinātus, tiem virsū – grilētos dārzeņus, apceptā siera gabaliņus, beigās – ceptas sīpolu ripiņas.

Gatavoja ātrās apkalpošanas restorāna “Tik – tak” Rīgā šefpavāre Vera Jansone

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.