Timura Subhankulova foto

Grilēti dārzeņi ar sīpoliem un ceptu Mālpils sieru
 0

Sastāvdaļas. Spināti, cukini, baklažāni, paprika, sīpoli, Mālpils siers, pūdercukurs. Pirmajai marinādei: balzamiko etiķis, maltie melnie pipari, sāls, timiāns. Otrajai marinādei: suši etiķis, balzamiko mērce.

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Vesela rinda skolēnu pat ar izciliem eksāmenu rādītājiem nevienā skolā nav tikuši” – konkurss uz Rīgas skolu 10. klasēm kā “Bada spēles”
“Bet ko var gaidīt no privātās iestādes endoskopista, kurš nekad neko nav vadījis, neko vairāk par ārsta sertifikātu nav ieguvis?” Sīviņš asi vēršas pret Abu Meri
Noslēgusies telefonsaruna starp Krievijas diktatoru un ASV prezidentu. Putins paziņojis, ka…
Lasīt citas ziņas

Kā gatavot? Cukīni, baklažānus un papriku sagriež, pārlej ar marinādi, ko pagatavo no balzamiko etiķa, maltiem melnajiem pipariem, sāls un timiāna. Marinādē tur ne mazāk par vienu stundu. Cep cepeškrāsnī 200 grādos 15 līdz 20 min. Olīveļļā no abām pusēm apcep gabaliņos sagrieztu Mālpils sieru, pēc tam tajā pašā pannā apcep sīpolu ripiņas, kas iepriekš iemarinētas suši etiķī un balzamiko etiķī. Cepšanās beigās sīpolus pārkaisa ar pūdercukuru. Vispirms uz šķīvja liek svaigos spinātus, tiem virsū – grilētos dārzeņus, apceptā siera gabaliņus, beigās – ceptas sīpolu ripiņas.

Gatavoja ātrās apkalpošanas restorāna “Tik – tak” Rīgā šefpavāre Vera Jansone

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.