Foto – Timurs Subhankulovs

Grūbu salāti ar dārzeņiem un remulādes mērci 0

Lai gan pagājis tikai pusotrs gads, kopš Siguldā atvērta pirmā kafejnīca “Mr. Biskvīts”, tā jau ir ļaužu ļoti iecienīta. Šobrīd Siguldā ir jau trīs kafejnīcas “Mr. Biskvīts”. – Var teikt, gatavojot maltīti, turamies pie klasiskām vērtībām, bet mūsdienīgā izpildījumā, – stāsta šefpavāre Edīte Kalniņa.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
No Auna drosmes līdz Zivju intuīcijai. Pasaki, kas esi pēc horoskopa, un mēs pateiksim, kādas īpašības tev “nāk līdzi pūrā”!
Lai Krievija nepārvērstos par Ķīnas koloniju, tai ir palicis tikai viens ceļš; finansiāli jau tā ir pilnīgi sabrukusi
Veselam
Ir ielikti labi pamati, lai mēs kļūtu par nāciju ar šķībākajiem zobiem – Latvijā, iespējams, darbojas “ortodontu kartelis”
Lasīt citas ziņas

Grūbu salāti ar dārzeņiem un remulādes mērci

SASTĀVDAĻAS

Pērļu grūbas vai parastās grūbas, brokoļi, burkāni, granātābols, kaltētas dzērvenes, lazdu rieksti. Mērcei: majonēze, sarkanie sīpoli, kaperi, pētersīļi, Dižonas sinepes.

KĀ GATAVOT?

CITI ŠOBRĪD LASA

Notīrītiem, sarīvētiem burkāniem pievieno kaltētas dzērvenes un drupinātus lazdu riekstus. Kārto dziļā traukā. No visām sastāvdaļām, tās sajaucot, pagatavo remulādes mērci, pievieno brokoļu daiviņas un liek traukā virs burkāniem. Pēdējā kārtā ber vārītas grūbas. Rotā ar granātābolu sēkliņām.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.