Foto – Fotolia.com

Tomātu salāti ar baklažāniem un valriekstiem 0

Nepieciešams:

Baklažāni – 5 gab.
Tomāti – 2 gab.
Ķiploki – 1 daiviņa
Valrieksti – 75 g
Saulespuķu eļļa vai olīveļļa
Majonēze
Zaļumi
Sāls
Pipari

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Kokteilis
Lūdzu, lūdzu, kaut es būtu viens no viņiem: cilvēki, kas dzimuši šajos trijos datumos, tiek uzskatīti par visgudrākajiem pasaulē
Letāla avārija pie Strenčiem: pa šosejas malu izsvaidītas darba mantas – ķivere, slota, lāpsta un mērinstrumenti
Rezultāti ir pārsteidzoši: vācu eksperti nosaukuši auto, kuri nav varējuši izturēt 100 000 kilometru nobraukuma testu
Lasīt citas ziņas

1. Baklažānus sagriež kubiņos, apcep augu eļļā.

2.  Nelielos kubiņos sagriež tomātus.

3.  Riekstus sasmalcina ar nazi vai blenderī.

CITI ŠOBRĪD LASA

4.  Apceptos baklažānus liek uz šķīvja, kas pārklāts ar papīra salveti, lai nosusinātu lieko eļļu.

5.  Tomātiem pievieno riekstus un sasmalcinātus ķiplokus. Pievieno baklažānus.

6.  Pievieno sāli, piparus un majonēzi pēc garšas.

7.  Majonēzes vietā var izmantot citrona-eļļas mērcīti ar garšvielām un zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.