Foto – Fotolia.com

Tomātu salāti ar baklažāniem un valriekstiem 0

Nepieciešams:

Baklažāni – 5 gab.
Tomāti – 2 gab.
Ķiploki – 1 daiviņa
Valrieksti – 75 g
Saulespuķu eļļa vai olīveļļa
Majonēze
Zaļumi
Sāls
Pipari

Reklāma
Reklāma

Pagatavošana:

Nāves dienā, 3., 9., 40. dienā un gada laikā: ko nedrīkst darīt pēc tuvinieka nāves 41
Veselam
Bīstams savienojums: 10 pārtikas produktu kombinācijas, kas kaitē aknu veselībai 3
Kokteilis
Visas pēdas ved pie šī viena video… Krievijas šovbiznesā visi nostājušies pret Sedokovu, atklāj pietuvināta persona
Lasīt citas ziņas

1. Baklažānus sagriež kubiņos, apcep augu eļļā.

2.  Nelielos kubiņos sagriež tomātus.

3.  Riekstus sasmalcina ar nazi vai blenderī.

CITI ŠOBRĪD LASA

4.  Apceptos baklažānus liek uz šķīvja, kas pārklāts ar papīra salveti, lai nosusinātu lieko eļļu.

5.  Tomātiem pievieno riekstus un sasmalcinātus ķiplokus. Pievieno baklažānus.

6.  Pievieno sāli, piparus un majonēzi pēc garšas.

7.  Majonēzes vietā var izmantot citrona-eļļas mērcīti ar garšvielām un zaļumiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.