Foto-Shutterstock

Harčo zupiņa – iesaka šefpavārs 6

Autors: “Praktiski.lv”

Sastāvdaļas
2 litri ūdens
400 g liellopu krūtiņas
0,5 glāzes rīsu
2 sīpoli
2 ēdamkarotes tkemali mērces
1/4 glāzes valriekstu
2 ēdamkarotes tomātu pastas
3 4 ķiploka daiviņas
svaigas dilles, pētersīļi un koriandrs
sāls

Reklāma
Reklāma
Šī prece pazudīs no “Rimi” plauktiem! Tirdzniecības tīkls ievieš jaunu biznesa stratēģiju – kas vēl tiks izņemts no sortimenta?
“Lai krievi sēž, skatās un trīc, šie ir ievadvārdi!” Ukraina strauji iegūst “muskuļu masu” ballistikā
Mājas
7 priekšmeti, ko saskaņā ar fen šui nevajadzētu turēt guļamistabā – tie var ietekmēt emocionālo labsajūtu
Lasīt citas ziņas

Garšvielas tējkarote khmeli-suneli, 1/2 tējkarotes sausais baziliks, 1/2 tējkarotes sarkano piparu, lauru lapa.

Pagatavošana.

Katliņu ar ūdeni liek uz uguns vārīties, liek iekšā gaļu, vienu sīpolu, lauru lapu un sāli. Vāra 1,5 stundas.

CITI ŠOBRĪD LASA

Otru sīpolu sagriež kubiciņos, apcep pannā augu eļļā zeltainu. Pievieno tomātu pastu, tkemali mērci, ķiplokus un sausās garšvielas.

Rīsus noskalo, pievieno gaļas buljonam un vāra tieši 10 minūtes. Pēc tam katliņā liek visu sacepto no pannas, kā arī samaltus riekstus un svaigus zaļumus.

Ļauj zupiņai nostāvēties vismaz 1 stundu.

Zupa sanāk ļoti barojoša un sātīga. Visas garšvielas lieliski papildina cita citu. Tikai nežēlojiet svaigus zaļumus un riekstus, jo tie zupai piešķir neatkārtojamu austrumu garšu un aromātu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.