Foto – Shutterstock

Svari | Profesionālajā darbībā planētas labvēlīgas cītīgam un produktīvam darbam, un šo laiku vajadzētu izmantot. Brīvajā laikā, cik nu tā šonedēļ vispār būs, ieteicama uzturēšanās sabiedrībā, kultūras pasākumu apmeklēšana. Nestrīdēties ar saviem mīļajiem! 2

Skorpions | Planētas veicina apceri, gremdēšanos pārdomās, rada tieksmi uz noslēpumiem un mistiku. Labvēlīgs laiks, lai piedalītos svinīgos pasākumos, godināšanās, dažādās ceremonijās. Neaizmirst par kārtējiem darbiem!

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos 25
Ziemeļamerikas indiāņu zvēru horoskops. Uzzini, kurš dzīvnieks esi tu! 17
4 ikdienišķas un efektīvas lietas: tās palīdz tikt vaļā no liekā svara, ja tev nepatīk sportot 3
Lasīt citas ziņas

Strēlnieks | Piemērots laiks, lai īstenotu jaunas idejas, sevišķi tādas, kur jauns pielietojums atrasts kam vecam un sen jau zināmam. Svarīgi ievērot esošos noteikumus un ierobežojumus. Brīvajā laikā ieteicams vienkārši baudīt dzīvi – bez pārmērībām.

Mežāzis | Cītīgi strādā un viņam viss izdodas. Vienīgi var traucēt pēkšņi emociju uzvirmojumi, kad gribas visu pamest un sākt dzīvi no jauna. Doma varbūt arī nav slikta, taču pašreiz labāk turpināt iesākto. Brīvo laiku vajadzētu pavadīt ar tiem, kas Mežāzi saprot.

CITI ŠOBRĪD LASA

Ūdensvīrs | Arī strādā vaiga sviedros, taču darītu labi, ja savā darbā ieviestu kādu jauninājumu. Jāizvairās no nevajadzīgiem strīdiem, un arī spītīgam nevajadzētu būt pāri par mēru. Ar jaunām idejām labāk uzmanīgi!

Zivis | Visu nedēļu Adventes gaidas un nedaudz apcerīgs noskaņojums. Tas nemaz nav slikti, tomēr jāņem vērā, ka ir darbi, kas jāpadara… Ja ar tiem tikts galā, planētas labvēlīgas kāda augstvērtīga kultūras pasākuma apmeklējumam.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.