Foto: Fotolia

Svari 0


Darbā viņi grib, lai pat sīkumos viss notiktu tā, kā viņi to uzskata par pareizu, un pieliek tam ne mazumu pūļu. Svariem politiķiem savukārt var būt apgrūtināti kompromisa meklējumi. Neaizmirstiet par saviem mīļajiem!

Reklāma
Reklāma
RAKSTA REDAKTORS
“Mums nav kur iet! Noslēgšot gāzi un ūdeni!” Ogrē daudzīvokļu ēku atzīst par bīstamu un iedzīvotājiem nekavējoties liek pamest mājas 150
TV24
“Mēs ceram uz taisnību!” Sabiedrība sašutusi par soda apmēru ārstam, kura dēļ mira jauna sieviete 50
Kokteilis
15 saderīgākie zodiaka zīmju pāri: viņiem ir pa spēkam radīt ideālu ģimeni 10
Lasīt citas ziņas

Skorpions
Enerģijas un optimisma pilns laiks. Tas iedvesmo arī Skorpiona draugus un kolēģus, tāpēc darbi lielākoties veicas. Tiesa, viņš darītu labi, ja jau pie mazākās neveiksmes nezaudētu pašsavaldīšanos – tad padarīts būtu krietni vairāk.

Strēlnieks
Veiksies gandrīz viss, ko viņš dara, taču pašam prāts nesas vairāk uz filozofēšanu un nākotnes plānošanu nekā praktisku rīcību. Varbūt tas arī nav nemaz tik slikti – šobrīd kaltie plāni un gūtās atziņas var izrādīties pamats nākotnes dižajiem darbiem.

Mežāzis

Notikumiem bagāta, taču veiksmīga nedēļa, profesionālajā darbībā veiksies viss nodomātais, varēs paļauties uz pretējā dzimuma kolēģu atbalstu. Mīlestībā varēs izvēlēties uzspodrināt veco vai meklēt jaunu, ko gan vēlāk var gadīties nožēlot…

CITI ŠOBRĪD LASA

Ūdensvīrs
Mierīga nedēļa, bez īpašiem notikumiem, kas dos iespēju sakārtot gan domas, gan darbus un arī mierīgi turpināt jau agrāk iesākto. Domas vairāk būs vērstas uz materiālām vērtībām, taču arī garīgās gluži novārtā atstāt nevajadzētu.

Zivis
Šīs zīmes pārstāvji nedaudz iegrimuši sevī, taču nav izslēgts, ka tieši šis stāvoklis dos iespēju nonākt pie kādas svarīgas atziņas, kas solās izmainīt visu turpmāko. Planētas arī labvēlīgas šīm pārmaiņām, ja vien Zivis pašas rīkosies enerģiski.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.