Foto: Fotolia

Jaunava 0

Šajā dienā jūs gaida daudz prieka. Visas jūsu lietas risināsies viegli un bez problēmām. Dvēselē iemājos labs noskaņojums, bet mājās – omulība un siltums.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Svari
Šajā dienā pacentieties nepieņemt svarīgus lēmumus, kā arī esiet piesardzīgi jebkurā jomā. Ja jūs šodien saņemsiet vilinošu piedāvājumu, tad vispirms visu kārtīgi apdomājiet, un tikai tad dodiet atbildi. Daļai šīs zīmes pārstāvju šodien ir izredzes saņemt kādu ziņu, kas var saknē mainīt dzīvi.

Skorpions
Šī diena var jums daudz ko iemācīt, tikai esiet gatavi klausīties. Neignorējiet tuvinieku vēlmi palīdzēt un draugu padomus. Kopā jums būs vieglāk tikt galā ar problēmām, kas ir uzkrājušās. Ja rodas iespēja, dienas otro pusi pavadiet kopā ar sev mīļajiem, viņiem ļoti nepieciešama jūsu klātbūtne.

CITI ŠOBRĪD LASA

Strēlnieks
Šodien pie jums pēc palīdzības var vērsties draugi vai tuvinieki. Centieties neatteikt viņu lūgumam, neizrādiet skopulīgumu un egoismu. Nav izslēgts, ka daudzi Strēlnieki atjaunos draudzību ar tiem, ar kuriem ilgu laiku attiecības nevedās. Jauns projekts šodien var atnest peļņu.

Mežāzis
Daudziem Mežāžiem šodien nāksies vilties dzīvē vai saskarties ar viltus solījumu. Nevajag pārāk bēdāties un būvēt gaisa pilis, labāk mēģiniet prātīgi novērtēt realitāti. Cik iespējams kritiski centieties izvērtēt savu rīcību. Šodien labāk izvairīties no jaunām iepazīšanām, kā arī izrādiet savaldību saskarsmē ar paziņām un draugiem.

Ūdensvīrs
Veicot atbildīgu uzdevumu, nepalaidiet garām svarīgu jautājumu. Tieši tas nospēlēs galveno lomu jūsu karjerā.

Zivis
Intuīcija ir jūsu uzticamākais un patiesākais biedrs, tāpēc jums jāiemācās tai uzticēties, kaut vai tikai šodien. Neplānojiet pārāk daudz darbu, nemēģiniet darīt desmit darbus vienlaikus – jūs tikai sasmīdināsiet apkārtējos.

Avots: “mlady.net”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.