Foto-Wiktory/Shutterstock

Jauno kartupeļu salāti ar paipalu olām 4

Sastāvdaļas
• 300 g jauno kartupeļu
• 12 paipalu oliņu
• 2 gurķi
• 50 g majonēzes
• 50 g skābā krējuma
• 1,5 tējkarotes mārrutku
• pustējkarote sinepju
• saišķis loku
• saišķis diļļu
• svaigi malti melnie pipari
• sāls

“Tā noteikti kļūs par lielu problēmu visā pasaulē,” eksperti brīdina par ļoti nepatīkamas ādas sēnītes infekcijas izplatību 9
Kokteilis
FOTO. 5 latviešu Merilinas Monro: sievietes, kurām piemīt skaistuma ikonas šarms. Dažas pat ir bīstami līdzīgas
Kokteilis
Mūsdienās daudzi pat nav dzirdējuši par šiem PSRS laiku mācību priekšmetiem: 7 aizmirstas “disciplīnas”
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeļus novāra ar visu mizu, tad nokāš un atdzesē. Paipalu oliņas vāra 3 minūtes, pēc tam 10 minūtes atdzesē aukstā ūdenī, tad noloba čaumalas. Kartupeļus un gurķus sagriež nelielos gabaliņos, olas – četrās daiviņās, lokus un dilles sakapā. Lielā bļodā liek kartupeļus, gurķus, zaļumus, pārlej mērci, kas pagatavota no majonēzes, skābā krējuma, mārrutkiem, sinepēm, sāls un pipariem. Visu samaisa, tad maigi iecilā paipalu olu daiviņas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.