Foto-Wiktory/Shutterstock

Jauno kartupeļu salāti ar paipalu olām 4

Sastāvdaļas
• 300 g jauno kartupeļu
• 12 paipalu oliņu
• 2 gurķi
• 50 g majonēzes
• 50 g skābā krējuma
• 1,5 tējkarotes mārrutku
• pustējkarote sinepju
• saišķis loku
• saišķis diļļu
• svaigi malti melnie pipari
• sāls

Kokteilis
“Esam vienojušies.” Izskan baumas, ka eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas vīrs nonācis pansionātā
RAKSTA REDAKTORS
Poliklīnikas darbiniece rīkojās nelikumīgi: kā Ingūna nejauši noklausījās sarunu un atklāja tīšu pacientu muļķošanu
Publicēts Eiropas ietekmīgāko cilvēku tops: sarakstā pirmo reizi iekļauts arī ASV prezidents Tramps, netālu no viņa arī Krievijas diktators Putins 116
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Kartupeļus novāra ar visu mizu, tad nokāš un atdzesē. Paipalu oliņas vāra 3 minūtes, pēc tam 10 minūtes atdzesē aukstā ūdenī, tad noloba čaumalas. Kartupeļus un gurķus sagriež nelielos gabaliņos, olas – četrās daiviņās, lokus un dilles sakapā. Lielā bļodā liek kartupeļus, gurķus, zaļumus, pārlej mērci, kas pagatavota no majonēzes, skābā krējuma, mārrutkiem, sinepēm, sāls un pipariem. Visu samaisa, tad maigi iecilā paipalu olu daiviņas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.