Foto: Shutterstock

Kabaču salāti ziemas krājumiem 1

Autors: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Kokteilis
Šos ēdienus nevajadzētu likt uz Vecgada svinību galda – Ugunīgais Zirgs būs nikns
“Viņš labi apzinās…” NATO atbild Putinam uz viņa paziņojumu par gatavību tieši tagad karot ar Eiropu
Pēc sarunām ar Krieviju ASV atklāj kārtis: lūk, kas šobrīd ir galvenais strīdu objekts, kas kavē kara izbeigšanu
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 3 kg kabaču
• 1 kg paprikas
• 150 g ķiploku
• 3–4 asie pipari (tika izmantoti halapenjo, bet var arī citus)
• 500 ml tomātu pastas
• 200 g cukura
• 200 g eļļas
• 3 ēdamkarote sāls
• 2 ēdamkarotes 9% etiķa

Pagatavošana.
Kabačus, papriku, piparus un ķiplokus sagriež, liek katlā, pieber sāli, cukuru, pielej eļļu un maisot vāra aptuveni 20 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad pievieno tomātu pastu un vāra vēl 5–10 minūtes. Beigās pielej etiķi, samaisa, pavāra vēl aptuveni 2 minūtes.

Pilda izkarsētās burkās, sasedz ar segu, lai lēnām dziest.

!!! Lai salāti izdotos kvalitatīvi, kabačiem jābūt nepāraugušiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.