Foto: Shutterstock

Kabaču salāti ziemas krājumiem 1

Autors: Māra Lapsa, “Praktiskais Latvietis”, AS “Latvijas Mediji”

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Sastāvdaļas
• 3 kg kabaču
• 1 kg paprikas
• 150 g ķiploku
• 3–4 asie pipari (tika izmantoti halapenjo, bet var arī citus)
• 500 ml tomātu pastas
• 200 g cukura
• 200 g eļļas
• 3 ēdamkarote sāls
• 2 ēdamkarotes 9% etiķa

Pagatavošana.
Kabačus, papriku, piparus un ķiplokus sagriež, liek katlā, pieber sāli, cukuru, pielej eļļu un maisot vāra aptuveni 20 minūtes.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tad pievieno tomātu pastu un vāra vēl 5–10 minūtes. Beigās pielej etiķi, samaisa, pavāra vēl aptuveni 2 minūtes.

Pilda izkarsētās burkās, sasedz ar segu, lai lēnām dziest.

!!! Lai salāti izdotos kvalitatīvi, kabačiem jābūt nepāraugušiem.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.