Kā iepatikties vīrietim – esi sieviete-noslēpums 1

Katrs vīrietis pēc savas iekšējās būtības ir mednieks/iekarotājs/bruņinieks (kuram kas labāk patīk), kas tiecas iekarot un cīnīties. Un ja viņam priekšā ir “atvērta grāmata”, un visas meitenes dvēseles mīklas ir atminētas, tad pavisam drīz tāda sieviete vīrietim vienkārši apniks. Un viņš tieksies meklēt jaunu “vienīgo un neatkārtojamo”. Tāpēc centies vienmēr uzturēt kādu intrigu jūsu attiecībās, mācies būt nedaudz noslēpumaina un aizdomīga. Lai tavs vīrietis atkal un atkal no jauna atklāj tevī jaunus, interesantus apvāršņus, par kuru eksistenci viņš pat nenojauta. Tikai esi piesardzīga un nepāršauj pār strīpu: no sievietes-cietā rieksta vīrieši mūk vēl ātrāk nekā no “izlasītās grāmatas”.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Ja tavas mājas numurā ir kāds no šiem 3 cipariem, tev ir potenciāls sasniegt visu, ko sirds kāro 15
Cilvēkstāsts
“Man draudēja publiski, ka mani izkropļos” – saimniecības “Jaunapšenieki” saimniece Agnese par nievām un ļaunumu, ar ko sastopas ikdienā 133
TESTS prātvēderiem: ja zini atbildes uz vismaz 8 jautājumiem, tev ir pārsteidzoši attīstīts intelekts
Lasīt citas ziņas

Kā iepatikties vīrietim – esi atvērta un pozitīva

Pozitīvs noskaņojums un atvērtība visam jaunajam – tās ir divas īpašības, kuru esamību vīrieši uzskata par obligātu savu mīļoto sieviešu raksturos. Tas nenozīmē, ka tu nepavisam nedrīksti raudāt vai žēloties par savām problēmām savam puisim. Vienkārši dari to reti un tikai tajos gadījumos, kad tas patiešām ir nepieciešams. Sīkas problēmas uztver ar smaidu un kaujiniecisku noskaņojumu. Starp citu, tāda pieeja problēmām ne tikai tev palīdzēs iekarot vīrieti, bet arī pastiprinās tavu noturību pret visāda veida stresiem.

Kā iepatikties vīrietim – esi patiesa

CITI ŠOBRĪD LASA

Gribi zināt, kā iepatikties vīrietim un iekarot viņu reizi par visām reizēm un uz visiem laikiem? Gultā esi patiesa ar viņu. Runa iet par jūsu seksuālo attiecību patiesīgumu. Vīrieši nevar ciest, ja sievietes izliekas, it sevišķi, ja runa ir par dažāda veida simulēšanu. Un, ja tu domā, ka simulējot orgasmu vai iekāri, tu saglābsi savas attiecības, tad tu stipri maldies. Vīrietis vienmēr jūt, kad sieviete “spēlē”. Veido uzticamas attiecības ar partneri, vienmēr pasaki savas vēlmes un nevēlmes, interesējies par viņa fantāzijām. Tikai dari to delikāti un tam piemērotā laikā.

Kā iepatikties vīrietim – esi interesanta un kop savu intelektu

Mītu par to, ka vīrieši dod priekšroku muļķīgām meitenēm, sagrauj paši vīrieši. Saprāta, plaša redzesloka esamība, tieksme attīstīties un mācīties, izraisa vīriešos interesi un atbalstu. Blakus gudrai un skaistai meitenei puisis jūtas kā uzvarētājs, kuram pasniegta dārga trofeja. Tikai nepārtraukti nelielies ar savām zināšanām – iedomība un augstprātība atgrūž vīriešus vēl spēcīgāk par netīriem matiem un nesvaigu apakšveļu.

Kā iepatikties vīrietim – rūpējies, lai tev piemistu laba humora izjūta

Nu un visbeidzot pēdējais padoms mūsu saraksta, bet nepavisam ne nenozīmīgākais – tā ir humota izjūtas esamība. Zini, ka vīrietis jūtas pārliecinātāks, ja var sasmīdināt sev iepatikušos meiteni. Tev ne tikai ir jāciena viņa humors un jāspēj smieties kopā ar viņu. Bet arī tev pašai ir jābūt labai humora izjūtai, ar kuras palīdzību var apburt jebkuru puisi.

Kā redzi, iepatikties vīrietim ir daudz vienkāršāk, nekā tas liekas. Izmanto mūsu padomus un esi laimīga kopā ar SAVU vīrieti!

Avots: allwomens.ru

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.