Kā izmantot kale lapu kāpostu jeb virziņkāpostu? 7

Šefpavāre Ina Poliščenko TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” gatavo tomātu-lēcu zupu un sniedz padomus, kā vēl izmantot bagātīgo tomātu ražu un kā ēdienus padarīt sātīgākus ar lēcu palīdzību.

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
Mēs tāpat vien nepadosimies! Ukraina sāk gatavoties sliktākajam scenārijam
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Lasīt citas ziņas

Studijā saņemts zvans no kādas skatītājas, kura vēlas uzzināt, kā izmantot kale kāpostus. Šefpavāre pastāsta, ka kale kāpostu sauc arī par virziņkāpostu, ja nu kāds nezina šo nosaukumu. Šo kāpostu lapiņas ir ļoti garšīgas, veselīgas un vērtīgas, viņa norāda.

Tās var izmantot gan salātos (izņemot kāta daļu, jo tā ir ļoti stingra), gan kā piedevu zupā vai sautējumā.

CITI ŠOBRĪD LASA

Kāposti mums ir daudz un dažādi, šefpavāre atgādina. Ir arī ķīnas kāposts. Tas ir ļoti populārs, kad tiek gatavoti salāti, bet to var pievienot arī zupā vai sautējumā.

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.