Kā mākonītis! Gardākā maigā biezpiena kūka 0

Varbūt ko saldu un ļoti gardu no biezpiena? Šoreiz piedāvājam pamēģināt @edamskaisti biezpiena kūku.

Reklāma
Reklāma

Sastāvdaļas:

“Laikam labāk šoreiz neizmantot paldies karti!” Sieviete “Maxima” veikalā iepleš acis – kas tā par cenu?
Autovadītājai piespriests 7500 eiro sods par 20 km/h ātruma pārsniegšanu; eksperts iesaka lēmumu apstrīdēt
“Maisam gals vaļā!” Spānijas kailgliemeži Latvijā rada hibrīdbriesmoņus, kas izēd visu dzīvo
Lasīt citas ziņas

1. 540g biezpiena (jeb 3x180g);
2. 220g skābā krējuma;
3. 85g mannas;
4. 2 olas;
5. 4-5 ēdamkarotes cukura vai cita saldinātāja;
6. Tējkarote cepamais pulveris;
7. Šķipsniņa vaniļas;
8. Šķipsniņa mīlestības.

Krēms:

1. 200ml piena;
2. 1 ēdamkarote cukura;
3. 1 ēdamkarote miltu;
4. Ēdamkarote sviesta.

Pagatavošana:

CITI ŠOBRĪD LASA

1. Mazā bļodiņā sajauc krējumu ar mannu.
2. Otrā trauciņā uzputo olas ar cukuru un vaniļu līdz gaisīgai konsistencei.
3. Lielā bļodā liek biezpienu, pievieno krējuma/mannas masu un uzpototās olas, izmaisa. Pievieno cepamo pulveri, vēlreiz maigi izmaisa un lej veidnē.
4. Cep 175 grādos aptuveni 45min.
5. Krēmam katliņā lej pienu, pievieno cukuru un miltus. Karsējot maisa, līdz masa sabiezē, tad iemaisa sviestu un ļauj laiciņu atdzist un lej uz kūkas.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.