FOTO: edamskaisti

Moderns, kraukšķīgs un pasakaini gards! Tiramisu Dubaijas šokolādes noskaņā 3

Dubaijas šokolāde ir viens no pēdējā laika modes ēdieniem, kas plaši izplatījies teju visā pasaulē. Taču varbūt vērts nobaudīt ne tikai pašu šokolādi, bet arī tiramisu ar šīs šokolādes noskaņojumu?

Kokteilis
tik ir satikšanās! Guntara Rača neatzītie bērni Ziemassvētkos piedzīvojuši negaidītu brīnumu
TV24
Tos es gribu aizliegt! Maestro kategoriski iebilst pret viņa vārdā nosaukto Dziesmu svētku rīkošanu
Kokteilis
TESTS. Izvēlies Ziemassvētku eglītes rotājumu, un mēs negaidīti precīzi atklāsim, ko tu no citiem klusībā slēp
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvājam sadarbībā ar @edamskaisti.

Kataifi mīklu var izmantot gatavo vai pagatavot paši:
1. 190ml ūdens istabas temperatūrā;
2. 90g miltu;
3. 50g kukurūzas cietes;
4. 15g eļļas.
+ 2 ēdamkarotes pistāciju krēma (pirkts Nutego).

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana:
1. Visas sastāvdaļas sajauc un noliek maliņā uz 10-15 min, lai ciete uzsūc mitrumu. Tad mīklu izkāš caur sietiņu konditorejas tūtā.
2. Pannu uzkarsē un caur ļoti mazu caurumiņu veido uz pannas spirāli, pacep no abām pusēm un atkārto procesu, līdz visa mīkla sagatavota.
3. Kad mīkla gatava, to sasmalcina smalkos gabaliņos un apcep ar sviestu (aptuveni ēdamkarote) uz pannas zeltainu.
4. Kad viss gatavs, sajauc ar pistāciju krēmu.

Tiramisu

1. Paciņa cepumu “dāmu pirkstiņi”;
2. 400g krēmsiera;
3. 100ml saldā krējuma;
4. 100ml piena;
5. 2-3 ēdamkarotes pūdercukura;
6. Šķipsniņa vaniļas.
7. Kakao dekorēšanai.

Krēmam krēmsieru sajauc ar saldo krējumu, pūdercukuru, vaniļu un saputo līdz stingrām krēmam.
Veido desertu – 1/2 pienā izmērcētu cepumu, pistāciju kataifi kārta, 1/2 krēms, cepumu kārta, krēms. Augšpusi pārkaisa ar kakao.
#kūka #receptes

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.