FOTO: edamskaisti

Moderns, kraukšķīgs un pasakaini gards! Tiramisu Dubaijas šokolādes noskaņā 3

Dubaijas šokolāde ir viens no pēdējā laika modes ēdieniem, kas plaši izplatījies teju visā pasaulē. Taču varbūt vērts nobaudīt ne tikai pašu šokolādi, bet arī tiramisu ar šīs šokolādes noskaņojumu?

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Šodien trīs zodiaka zīmēm gaidāma liela veiksme – viena no tām ir Svari!
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
No 1.septembra uz Latvijas robežām jauna kārtība: lūk, kas tev jāzina
Lasīt citas ziņas

Recepti piedāvājam sadarbībā ar @edamskaisti.

Kataifi mīklu var izmantot gatavo vai pagatavot paši:
1. 190ml ūdens istabas temperatūrā;
2. 90g miltu;
3. 50g kukurūzas cietes;
4. 15g eļļas.
+ 2 ēdamkarotes pistāciju krēma (pirkts Nutego).

CITI ŠOBRĪD LASA

Pagatavošana:
1. Visas sastāvdaļas sajauc un noliek maliņā uz 10-15 min, lai ciete uzsūc mitrumu. Tad mīklu izkāš caur sietiņu konditorejas tūtā.
2. Pannu uzkarsē un caur ļoti mazu caurumiņu veido uz pannas spirāli, pacep no abām pusēm un atkārto procesu, līdz visa mīkla sagatavota.
3. Kad mīkla gatava, to sasmalcina smalkos gabaliņos un apcep ar sviestu (aptuveni ēdamkarote) uz pannas zeltainu.
4. Kad viss gatavs, sajauc ar pistāciju krēmu.

Tiramisu

1. Paciņa cepumu “dāmu pirkstiņi”;
2. 400g krēmsiera;
3. 100ml saldā krējuma;
4. 100ml piena;
5. 2-3 ēdamkarotes pūdercukura;
6. Šķipsniņa vaniļas.
7. Kakao dekorēšanai.

Krēmam krēmsieru sajauc ar saldo krējumu, pūdercukuru, vaniļu un saputo līdz stingrām krēmam.
Veido desertu – 1/2 pienā izmērcētu cepumu, pistāciju kataifi kārta, 1/2 krēms, cepumu kārta, krēms. Augšpusi pārkaisa ar kakao.
#kūka #receptes

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.