Kā pagatavot auksto zupu bez laktozes? 5

Ina Poliščenko TV24 raidījumā “Šefpavārs. Uz līnijas” stāsta, kā pagatavot auksto zupu, ja cilvēks nepanes piena produktus un nedrīkst lietot tos uzturā.

Reklāma
Reklāma
Kremlis plēšas uz Baltiju: jaunieši tiek savervēti par 15 eiro, lai izpildītu Krievijas specdienestu uzdevumus
“Un ko “Lidl”, “Maxima”, “Rimi”, “Senukai”? Iekasē tikai no tautas naudiņu,” pirms “Melnās piektdienas” latvieši atklāj vienu veikalu, kur jādodas iepirkties
Baltkrievija kā nākamā Krima? Galvenā izlūkošanas pārvalde atklāja, ka Lukašenko ir panikā, un šoreiz pie vainas nav Ukraina
Lasīt citas ziņas

Viņa iesaka izvārīt dārzeņu buljonu no dažādiem atgriezumiem (sīpolu, burkānu, zaļumu kātiņu). Tad buljonam, kad tas atdzesēts, var pievienot gan bietes, gan gurķus. Protams, tā garšos mazliet citādi, bet aukstā zupa tā būs, viņa stāsta.

Blenderējot ar dažādiem zaļumiem, var pievienot arī vārītu kartupeli konsistencei, I.Poliščenko norāda. Uz ūdens bāzes tikai viņa neiesaka to gatavot, esot labāk, ka iekšā ir kāda garša.

CITI ŠOBRĪD LASA

Raidījums tapis sadarbībā ar veikalu tīklu LaTS un uzņēmumiem Fissman Latvija un Gemoss.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.