Foto – Shutterstock

Mazāk žēlojies 3

Ja tavs sociālais profils ir publisks, ielāgo, ka sociālie tīkli nav īstā vieta, kur žēloties. Tavas personiskās problēmas, visticamāk, ir interesantas tikai taviem tuvākajiem cilvēkiem, nevis plašākai sabiedrībai. Protams, dažkārt vari izpaust emocijas tīklā. Taču – ja tu pārāk bieži uz savas sienas rakstīsi vēstījumus no sērijas “dzīve ir briesmīga”, tu radīsi par sevi priekšstatu kā par vāju cilvēku, kas nespēj atrisināt savas nedienas.

Reklāma
Reklāma

Atbilstoši novērtē sevi

Kokteilis
7 pārsteidzošas lietas, ko par jums atklāj apģērba krāsa
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 15
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

Statusa apraksts filozofiskā stilā, protams, nav nekas slikts, taču – ja tajā jūtama pārmērīga pašpārliecinātība, tas vairs nav labi. It īpaši tajā gadījumā, ja sieviete dzīvē nevar lepoties ar kaut kādiem īpašiem sasniegumiem.

Ievēro pareizrakstības normas

Internetā arvien vairāk izplatīta ir rakstīšana ar gramatiskajām kļūdām. Tomēr – ja tu cieni citus un sevi, raksti gramatiski pareizā valodā. Tas noteikti atstās labu iespaidu par tevi.

CITI ŠOBRĪD LASA

Spied “patīk” pie ierakstiem, kas patiešām aizkustina

Spied “patīk” tikai uz tiem sociālo tīklu vēstījumiem, kas patiešām tevi aizkustina, nevis uz visiem pēc kārtas. Tas radīs priekšstatu par tevi kā par sievieti, kurai ir sava stabila vērtību sistēma.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.