Pokemon Go 101 7

Pirms tu dodies Pokemon Go pasaulē, tev vispirms vajadzētu izprast, kā spēle darbojas. Tas nozīmē izprast pasauli un tās mehānikas, kā piekļūt savam “Pokedex”, dažādiem labumiem, utt.

Reklāma
Reklāma
7 pārtikas produkti un dzērieni, kas veicina grumbu veidošanos un paātrina novecošanos
Krievu murgs Turcijā: turki Krievijas pilsoņus izsēdina no lidmašīnām un neļauj lidot uz citām valstīm
TV24
Ojārs Rubenis: “Tikai debilu cilvēku apziņā var būt tāda sajūta, ka mēs varam braukt pa tādiem ceļiem un tādām Rīgas ielām…”
Lasīt citas ziņas

Lai piereģistrētos spēlei, tev būs jāizmanto savs Google konts vai arī jāpiesakās “Pokemonu Treneru Kluba kontam”. Pokemon Go saglabā visu tavu informāciju uz saviem serveriem, tāpēc tev ir jāizmanto tikai viena no divām metodēm, lai savienotu savus pokemonus ar ierīci.

Pēc piereģistrēšanās tev būs jāpielāgo savs virtuālais tēls, lai atbilstu tavām vēlmēm. Tu vari izvēlēties dzimumu, acu krāsu, matu krāsu, kreklu, cepuri, bikses, kurpes un savas mugursomas veidu. Līdzko tas ir izdarīts, tu nonāksi galvenajā spēles daļā: Pokemonu Go kartē.

CITI ŠOBRĪD LASA

Būtībā spēles galvenā daļa ir koši animēta Google Maps versija. Tu redzēsi (neiezīmētus) ceļus, čabošu zāli (kas nozīmē, ka apvidū ir pokemoni) un vietējos pieminekļus un ievērojamas vietas apzīmētas, kā “poke pieturas” un “poke zāles”. Līdz ar tu pārvietojies īstajā pasaulē, tavs tēls dara to pašu. Līdz ko tu dosies tālāk, pokemoni parādīsies kartē ar nelielu vibrāciju un, ja tu uzspiedīsi uz viņiem, tu varēsi mēģināt tos noķert.

Spēlētāja ikona: Tava spēlētāja ikona ir atrodama ekrāna apakšējajā kreisajā stūrī. Uzspied uz tās, lai apskatītu informāciju par savu personāžu, kā arī sarakstu ar sasniegumiem spēlē.

Mugursoma: Šeit tiek noglabātas visas mantas, kuras savā ceļojumā esi savācis.

Pokedex: Datubāze ar informāciju par visiem pokemoniem, kurus jau esi noķēris.

Pokemoni: Šeit, tu, vari redzēt visus pokemonus, kuri tev jau pieder.

Tuvākie pokemoni: Uzspied uz labā apakšējā ekrāna stūra, lai redzētu, kuri pokemoni ir netālu.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.