Kas tev jāzina par pokemoniem 7

Neatkarīgi no tā, vai tu nekad iepriekš neesi noķēris pokemonu, vai arī esi to darījis jau no bērnības, pēc spēles sākšanas tu ātri vien tiksi ar tiem iepazīstināts.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
“Bez dūres bērna virzienā nevarēja iztikt?” Nila Ušakova publiskotā Māmiņu dienas fotogrāfija radījusi apjukumu 28
Veselam
Sliktākie ēdieni un dzērieni, kas nodara vislielāko kaitējumu zobiem – zobārsts norāda, ka pirmajā vietā nav saldumi
RAKSTA REDAKTORS
“Kad viņa piedzima, es uzreiz sapratu, ka kaut kas nav kārtībā” – 4 bērnu ģimeni no Jēkabpils neveiksmes vajā viena pēc otras 49
Lasīt citas ziņas

Sākotnēji ir iespējams noķert tikai Nintendo oriģināli veidotos pokemonus – kuri ir atrodami vecajās Red, Blue un Yellow Pokemon Go spēlēs – lai arī ir sagaidāms, ka līdz ar spēles paplašināšanos parādīsies arī jauni pokemoni.

Atrodami dažāda izmēra, veida un formas pokemoni: starp vairāk nekā 100 pokemoniem, kurus ir iespējams noķert, tu atradīsi pokemonus no laumiņu, elektrības, zāles, ūdens, spoka, kukaiņu, akmens, zemes, indes, lidojošos un – “normālā” veida. Mēs vēl neesam sastapušies ar nevienu Leģendāro pokemonu, bet tas nenozīmē, ka viņi kaut kur neslēpjas!

Kur atrast dažādu veidu pokemonus

CITI ŠOBRĪD LASA

Katram ģeogrāfiskajam apvidum ir specifisks Pokemonu veids, un dažus ir grūtāk atrast nekā citus. Ja tu atkal un atkal satiec vienus un tos pašus “Pidgey” un “Caterpie”, nezaudē cerību – tev ir jāceļo apkārt, lai atrastu viņus visus. Tu vari doties uz tuvākajiem ezeriem, dīķiem vai pludmalēm, lai atrastu ūdens tipa pokemonus, vai, piemēram, nogaidot līdz vakaram, tev ir lielāka iespēja atrast Laumiņu tipa pokemonus.

Kā noķert savu pirmo pokemonu

Kā ar visām Pokemonu spēlēm, kad treneris sāk savu pirmo piedzīvojumu, viņam tiek dota izvēle, ar kuru pokemonu sākt. Kad būsi pabeidzis pielāgot savu tēlu, tavā priekšā parādīsies trīs pokemoni. Tu vari izvēlēties starp Bulbazauru, Čarmenderu vai Skvirtlu (Bulbasaur, Charmander, Squirtle), kad būsi noķēris vienu, pārējie divi pazudīs.

Taču, pagaidi – ja tu aiziesi no oriģinālās trijotnes trīs līdz četras reizes, tev tiks dota ceturtā izvēles iespēja – Pikaču!

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.