Kabaču salāti
 ziemai 0

Sastāvdaļas
• 5 kg kabaču
• 1 kg sīpolu
• 4 kg tomātu
• 0,5 l eļļas
• 1/2 ēdamkarotes melno malto piparu
• 1/2 ēdamkarotes malto sarkano piparu
• 5 ēdamkarotes sāls
• 200 g cukura
• 3 ķiploka daiviņas
• 5 tējkarotes galda etiķa
• 100 g zaļumu

Reklāma
Reklāma
Trampam atliek bezspēcībā vien noplātīt rokas: Putins atdzīvina 3 klasiskās Kremļa taktikas
FOTO. VIDEO. “Tur ir ļoti daudz VUGD automašīnu, glābēji kaut kur skrien!” Aculiecinieks ziņo par biedējošu skatu galvaspilsētas centrā 16
Veselam
Miega laikā bieži murgo? Trauksmes zvans un pirmā pazīme par iespējamu demences attīstību
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Sīpolus nomizo un sasmalcina. Kabačus nomazgā, nomizo un sagriež kubiciņos. Tomātus nomazgā un sagriež nelielos gabalos. Ķiploka daiviņas notīra un sasmalcina. Pētersīļa un selerijas lapas nomazgā un smalki sagriež. Katlā ielej eļļu, uzkarsē, ieber sīpolus un sautē, līdz tie kļūst zeltaini un caurspīdīgi. Tad pievieno tomātus, kabačus, ķiplokus un zaļumus. Visu samaisa un vāra. Aptuveni pēc 30 minūtēm pieliek garšvielas: piparus, sāli, cukuru un etiķi. Turpina vārīt, līdz tomāti izjukuši un kabači kļuvuši mīksti. Karstus salātus lej burciņās, aizvāko un novieto vēsā vietā.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.