Idejas, ko aizņemties 0

Anglijā līgavu kleitas bieži vien pasūta internetveikalos Ķīnā. Taču ķīniešiem ir citāda izmēru skala, un atsūtītie tērpi neder. Tāpēc sievietes izvēlas lielāka izmēra kleitas, ko var iešūt. Londonā ir daudz mazu boutique veikaliņu, kur var atrast dizaineru darinātas kāzu kleitas. Tās nes šuvējiem iešūt, saīsināt, mainīt dizainu.

Reklāma
Reklāma
Daudzas šo nezina! 15 populārākās sieviešu kļūdas seksā 11
7 produkti, kurus nedrīkst otrreiz sildīt: tie var nodarīt būtisku kaitējumu veselībai 40
Kadirovam daudz nav atlicis – viņš mirst. Čečenijas līdera nāve var ievilkt Putinu jaunā karā 144
Lasīt citas ziņas

* Ja korsetes daļa ir par mazu, Liene iesaka to nomainīt uz šņorējamu aizdari aizmugurē ar auduma paneli aiz šņorējuma vai bez tā. Ja kāzu kleita tiek pirkta internetā, labāk izvēlēties modeli ar šņorējamu korsetes daļu, it sevišķi, ja līgavai mēdz mainīties svars.

Foto-Liene Leonova
CITI ŠOBRĪD LASA

* Liene Leonova stāsta: – Līgava bija pasūtījusi lētu kleitu no Ķīnas. Viņai nepatika, kā viss izskatījās, jo tills kleitas augšdaļā bija rupjš un neglīts. Tad izstāstīju savu ideju par iespējamām pārmaiņām. Līgava uzreiz kļuva priecīgāka un pēc laikošanas bija apmierināta un laimīga. Kleitas augšpusē ieliku caurspīdīgāku tillu, lai apģērbs izskatītos gaisīgāks, oriģinālās piedurknes izmantoju bolero žaketītei, uzšuvu jaunu jostiņu, un izdevās eleganta kleita. Pozitīvās emocijas, ko sniedz laimīgi un apmierināti klienti, arī ir tas dzinulis!

* Britu aristokrātiem ierasts uz apģērbiem, it īpaši uz krekliem, izšūt monogrammas. Laba ideja, ko var aizgūt un izmantot, piemēram, skolniekiem.

Foto-Liene Leonova

* Šai kleitai tills nomainīts pret miesas krāsas tillu, lai uzvelkot nebūtu redzams.

Foto-Liene Leonova

* Šo tērpu pāršuva par diviem izmēriem mazāku, saīsināja, saglabājot mežģīņu apakšmalu, bet augsto kakla izgriezumu nomainīja ar dziļu V veida dekoltē.

Foto-Liene Leonova

* Speciāli izgatavotas šlipses, kas pieskaņotas līgavas māsu tērpiem.

LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.