

Francija: sarkanvīna labvēlīgā ietekme
Franču uzturā netrūkst ne tauku, ne ogļhidrātu, taču viņiem izdodas saglabāt slaidumu un veselību. Izrādās, nozīme ir faktam, Francijā vakariņas mielojas ne vien ar sieru un bagetēm, bet arī ar sarkanvīnu. Tas satur resveratrolu – antioksidantu, kuram, iespējams, piemīt antikancerogēns efekts. Šis spēcīgais antioksidants augiem palīdz aizsargāties pret kaitīgiem mikroorganismiem. Tas var ne vien pasargāt no kaitīgajiem brīvajiem radikāļiem, bet arī veicināt šūnu reģenerāciju. Savukārt veselīgi procesi organisma šūnās aizkavē priekšlaicīgu novecošanos. Jaunākie pētījumi rāda, ka resveratrols nodrošina visātrāko līdz šim zināmo šūnu reģenerāciju.
Brīdinām, ka šīs lapas saturu nedrīksti aplūkot, ja Tev vēl nav 18 gadu!
Vai tev ir vismaz 18 gadu?
Jūsu Safari tīmekļa pārlūkprogramma ir novecojusi! Iesakām to nekavējoties atjaunot, lai saturu šajā portālā varētu lietot pilnā apmērā. Vai varat izmantot kādu no populārākajām pārlūkprogrammām, piemēram, Google Chrome vai Firefox.