Atis Zakatistovs (no labās) esot Artusa Kaimiņa politiskās pirmizrādes režisors un jaunās partijas “smadzenes”.
Atis Zakatistovs (no labās) esot Artusa Kaimiņa politiskās pirmizrādes režisors un jaunās partijas “smadzenes”.
Foto: Karīna Miezāja

I cēliens: Nebalsotāju medības 54

Balsojumā par partijas dibināšanu gan nobalsoja tikai 376 no reģistrētajiem 388, un zālē sākās jautra rosība – balsu skaitītāji izmisīgi skraidīja starp krēslu rindām, mēģinot uzrādīt nebalsotājus, kamēr topošais partijas līderis no skatuves bļāva: “Kurš nebalsoja? Šitais? Tas? Ārā no zāles! Nē, tam tak nemaz nav mandāta, tas ir žurnālists! Atzīstās, kurš nebalsoja?” Neviens nebalsotājs gan netika atrasts un patriekts.

Reklāma
Reklāma
“Ko var iemācīt šādi ģērbušās lektores?” Dzejniece un lektore publiski šausminās un ņirgājas par pasniedzēju apģērbu 124
Ēdam katru dienu! Kuros pārtikas produktos ir visvairāk plastmasas?
Seni un spēcīgi ticējumi: šīs lietas nekad nedrīkst ne aizņemties, ne aizdot 9
Lasīt citas ziņas

Tālākā izrāde kļuva garlaicīgāka. Kaimiņš, kurš Saeimā mīl demonstrēt teātrī apgūtās oratora prasmes, šoreiz neko spožu īsajā uzrunā partijas biedriem nevarēja pateikt. Viņš pasūkstījās, ka Saeimā neviens viņā neklausoties, un aicināja jaunos partijas biedrus iepazīties vienam ar otru. “Tas ir brīnums, ka mēs esam satikušies un nodibinājuši partiju. Es neesmu laimes lācis, bet es varu jums dot iespēju satikties un mums kopā rīkoties. Ļoti daudzi cilvēki, kas šobrīd atrodas politikā pie varas, negribēja, lai šis pasākums izdotos. Bet mēs šajā brīdī esam iezīmējuši pārmaiņu ceļu,” teica Kaimiņš un noslēdza savu runu ar vārdiem: “Tagad tikai sāksies!”

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.