Kārlis Anitens iecienījis gaļas subproduktus un pavāršovā gatavo cāļu muskuļkuņģus! 40

“Šis ir viens no maniem mīļākajiem gaļas izstrādājumiem!” viesojoties TV24 kulinārijas raidījumā “La Dolce Vita. Ēd vesels!” par cāļu muskuļkuņģiem stāsta režisors Kārlis Anitens.

Reklāma
Reklāma
Kokteilis
Spļāviens sejā Krievijai: Alla Pugačova negaidīti pārsteidz savus fanus
Pagājušajā naktī pie slimnīcas durvīm pusnaktī atstāj džemperī ievīstītu jaundzimušo: mediķi ko tādu 30 gadu laikā piedzīvo pirmo reizi 10
Pasaulei to nevajadzēja dzirdēt: Tramps domāja, ka mikrofons ir izslēgts un netīšām “izpļāpājas” par Putinu 65
Lasīt citas ziņas

Viņa izpildījumā pavāršovā top ķirbja – cāļu muskuļkuņģu sautējums.

Anitens norāda, ka viņa laukos šos muskuļkuņģus sauc par ricigām, tikai viņš nezina kāpēc.

CITI ŠOBRĪD LASA

Tas, kas šajā produktā viņam visvairāk patīk, ir kraukšķīgums. Ja ir daudz laika, tos var gatavot arī veselus, negriežot.

Visu raidījuma “La Dolce Vita. Ēd vesels!” epizodi ar Kārli Anitenu skaties šeit.

SAISTĪTIE RAKSTI
LA.LV aicina portāla lietotājus, rakstot komentārus, ievērot pieklājību, nekurināt naidu un iztikt bez rupjībām.