Kūpināta laša salāti ar bazeliku un majonēzi. Ēdieni restorānā “Neiburgs” .   04/12/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze
Kūpināta laša salāti ar bazeliku un majonēzi. Ēdieni restorānā “Neiburgs” . 04/12/2013 foto: Valdis Semjonovs/ Latvijas Avīze
Foto – Valdis Semjonovs

Karsti kūpināta laša salāti ar fenheli un avokado
 0

Sastāvdaļas
120 g karsti kūpināta laša,
40 g fenheļa,
40 g pesto,
100 g majonēzes,
40 g foreles ikru,
½ avokado,
50 g salātu lapu,
30 g citrona,
30 g olīveļļas.

Reklāma
Reklāma
Krievija uzbrūk Ukrainai ar “brīnumieroci”. Ar to varētu tikt galā tikai F-16 144
TV24
“Viņi ir gatavi uz visādām neģēlībām.” Kas mudinātu Putinu pieņemt lēmumu uzbrukt NATO?
Veselam
Neviens to pat nenojauta – pasaulē populāros kosmētikas produktos vēzi izraisošas ķīmiskas vielas 800 reižu pārsniedz normu 42
Lasīt citas ziņas

Pagatavošana.
Salātiem uzslaka olīveļļu un citrona sulu. Pesto sajauc ar majonēzi. Uz šķīvja kārto salātus, šķēlītēs sagrieztu kūpinātu lasi un avokado, plāni sagrieztu fenheli, pievieno foreles ikrus un bazilika majonēzi.